Notebook-ul Microsoft CloudBook ar putea fi prezentat luna viitoare alături de Windows Cloud

867 ori
<b>Notebook-ul Microsoft CloudBook ar putea fi prezentat luna viitoare alături de Windows Cloud</b>De ceva timp se aud voci care susțin faptul că Microsoft pregătește lansarea pe piață a unor notebook-uri rival pentru produsele de tip Chromebook pe care Google le oferă la vânzare. Aceste noi produse poartă numele de CloudBook și C

De ceva vreme circulă în mediul online și zvonuri potrivit cărora Microsoft ar urma să aducă pe piață un soi de rival pentru laptop-urile Chromebook pe care Google le oferă la vânzare. Astăzi aflăm că acest prim dispozitiv semnat Microsoft ar urma să fie prezentat oficial chiar luna viitoare în cadrul unui eveniment axat pe domeniul educație.

Notebook-ul cu pricina se numește Microsoft CloudBook și aparent acesta va rula o versiune ceva mai diferită a lui Windows 10 care va fi cunoscută drept Windows Cloud. Acest release din urmă va fi capabil să ruleze aplicații direct din cloud, dar și titluri descărcate din Windows Store (posibil doar aplicații 64-bit).

Mai aflăm că ediții build ale lui Windows Cloud au ajuns pe web încă din luna februarie, testerii susțind faptul că avem de-a face practic cu un Windows 10 puțin modificat ce pune accentul pe cloud. Rămâne să vedem cât de bine va arăta Microsoft CloudBook și desigur la ce preț va fi acesta comercializat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×