ZTE Blade S, un nou-venit asiatic rebotezat Orange San Francisco II

Autor:  | Publicat în:  ZTE 2.186 ori
<b>ZTE Blade S, un nou-venit asiatic rebotezat Orange San Francisco II</b>Operatorul Orange tocmai a integrat în portofoliul său un nou terminal ZTE și anume Blade S, pe care l-a redenumit Orange San Francisco II. Deocamdată nu știm când va sosi acest model și în România, dar având în vedere brandul căruia îi...

Operatorul Orange tocmai a integrat în portofoliul său un nou terminal ZTE și anume Blade S, pe care l-a redenumit Orange San Francisco II. Deocamdată nu știm când va sosi acest model și în România, dar având în vedere brandul căruia îi aparține acest device, mă aștept la un preț foarte accesibil.

Acesta este urmașul primului San Francisco, tot un terminal accesibil ca preț și care avea numele inițial de ZTE Blade. San Francisco II a fost descoperit în documentele online ale autorității Bluetooth SIG și aflăm că dotările sale includ un procesor de 800 MHz, o cameră principală de 5 megapixeli și un display touch de 3.5 inchi, cu rezoluție WVGA.

Telefonul va sosi pe piața cu Android 2.3 Gingerbread la bord, iar estimările afirmă că în Marea Britanie telefonul va costa în jur de 160 de dolari, fară abonament. Dacă acest device Android ajunge la noi prin Orange România, cu un preț de aproximativ 600 - 700 de lei, el ar putea deveni un hit și un rival pentru modele precum Samsung Galaxy Fit.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×