CyanogenMod 7 pe tableta Amazon Kindle Fire, pentru cei care vor un custom ROM

1.186 ori
<b>CyanogenMod 7 pe tableta Amazon Kindle Fire, pentru cei care vor un custom ROM</b>Dacă nu vă mulțumește experienta standard Android 2.3 de pe tableta Amazon Kindle Fire, aveți opțiunea unui custom ROM precum CyanogenMod 7. Ați văzut aici și recenzia noastră pentru Kindle Fire și faptul că e nevoie de un mic workaround...

Dacă nu vă mulțumește experienta standard Android 2.3 de pe tableta Amazon Kindle Fire, aveți opțiunea unui custom ROM precum CyanogenMod 7. Ați văzut aici și recenzia noastră pentru Kindle Fire și faptul că e nevoie de un mic workaround pentru a putea instala aplicații pe device.

Ei bine, pentru o experiență mai intuitivă și mai aproape de cea obișnuită Android aveți acum această versiune CyanogenMod, care este în lucru deocamdată pentru tableta Amazon. Membrul XDA Developers JackpotClavin este cel implicat în proiect, iar el afirmă că inputul touch are probleme în acest moment, deoarece el interpretează faptul că display-ul este orientat în altă direcție. Măcar avem conectivitate WiFi, care lipsește de obicei în ROM-urile în faza alpha sau beta.

Vedeți și în imaginea de mai sus dovada că se poate implementa un Android mai "curat" pe Amazon Kindle Fire, fără a fi acoperit de toate serviciile și magazinele de conținuturi ale retailerului american. Aflați că tableta a trecut printr-un rooting pe 16 noiembrie și de atunci se lucrează la un ROM care să o aducă la același nivel cu alte tablete dual core cu Android. Pe când și CyanogenMod 9 la pachet cu Android 4.0?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×