ZTE Blade S7 este anunțat oficial; smartphone compact cu display Full HD de 5 inch și cameră frontală de 13 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  ZTE 918 ori
<b>ZTE Blade S7 este anunțat oficial; smartphone compact cu display Full HD de 5 inch și cameră frontală de 13 megapixeli</b>Un nou smartphone ce a debutat acum c&acirc;teva ore pe piața din China, este și ZTE Blade S7, un smartphone relativ compact ce sosește la pachet cu un display Full HD de 5 inch (sticlă 2.5D), dar și cu alte specficații mid-range spre high-end....

Un nou smartphone ce a debutat acum câteva ore pe piața din China, este și ZTE Blade S7, un smartphone relativ compact ce sosește la pachet cu un display Full HD de 5 inch (sticlă 2.5D), dar și cu alte specficații mid-range spre high-end. Aflăm pentru început faptul că panoul frontal este ocupat în proporție de 72.1% de către display.

La interior avem parte de un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615, de 3 GB memorie RAM și de 32 GB spațiu intern de stocare. Primim un scanner de amprente amplasat frontal sub forma unui buton home dreptunghiular, dar și două camere foto de 13 megapixeli, una destinată capturilor selfie, și o alta pe spate pentru fotografiile standard (focalizare laser pentru camera foto principală).

ZTE Blade S7 este anunțat oficial; smartphone compact cu display Full HD de 5 inch și cameră frontală de 13 megapixeli

Ambele camere beneficiază de un bliț LED, și de o suită de funcții de înfrumusețare, nici mai mult nici mai puțin de 14 la număr. ZTE Blade S7 vine cu protecție Gorilla Glass atât pentru panoul frontal, cât și pentru capacul din spate, respectiv cu o ramă metalică ce înconjoară terminalul și oferă un look mai premium.

Prețul acestui nou produs ar putea fi de aproximativ 280 dolari în China.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×