ZTE Blade Z Max este un nou phablet de 6 inch; lansat în SUA pentru doar 129 dolari!

759 ori
<b>ZTE Blade Z Max este un nou phablet de 6 inch; lansat în SUA pentru doar 129 dolari!</b>Piața din SUA este locul unde cei de la ZTE lansează periodic phablet-uri generoase la prețuri foarte foarte mici, cel mai nou exemplu fiind modelul Blade Z Max. Acesta oferă un ecran Full HD de 6 inch și avem parte de un procesor Qualcomm

Încă un mega-phablet sosește astăzi din partea celor de la ZTE, companie ce anunță modelul Blade Z Max. Acesta adoptă o diagonală de 6 inch, ne oferă o rezoluție Full HD și va putea fi achiziționat prin intermediul lanțului de magazine MetroPCS din SUA pentru suma de numai 129 dolari. Dotările nu sunt deloc rele pentru suma plătită și mai multe detalii despre dispozitiv aflați citind rândurile următoare.

ZTE Blade Z Max

Avem aici parte de o carcasă cu ramă metalică și spate dintr-un policarbonat cu o textură specială ce ajută la un grip mai bun și totodată la evitarea zgârieturilor. Se oferă un procesor Qualcomm Snapdragon 435 la interior, 2 GB RAM, 32 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD.

ZTE Blade Z Max mai vine și cu o cameră frontală de 8 megapixeli în vreme ce pe spate avem un modul dual compus dintr-un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 2 megapixeli pentru obținerea efectului bokeh. Interesantă este bateria de 4080 mAh de la interior ce beneficiază de suport pentru încărcare rapidă Quick Charge 2.0. Android 7.1.1 Nougat rulează aici și telefonul va fi vândut probabil doar în SUA.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×