ZTE Blade V9 devine oficial; se prezintă cu un ecran 18:9 de 5.7 inch și cameră duală în spate

1.268 ori
<b>ZTE Blade V9 devine oficial; se prezintă cu un ecran 18:9 de 5.7 inch și cameră duală în spate</b>Vine încă o lansare de smartphone pe final de an, cea a lui ZTE Blade V9. Acesta se prezintă la apel cu un display Full HD+ de 5.7 inch și aspect 18:9, cu o cameră duală în spate și cu un design unibody ce include o ramă metalică

Din partea celor de la ZTE sosește astăzi un nou smartphone de buget, unul din seria Blade ce se prezintă la apel cu un display 18:9 și cu o cameră duală în spate. Nu avem detalii despre prețuri momentan, dar știm că produsul numit ZTE Blade V9 ar urma să debuteze comercial pentru început în Spania și nu în China cum era de așteptat.

Arată chiar bine la nivel de design și vedem aici o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă glossy ce reflectă într-un mod interesant lumina. Ecranul de care vă spuneam mai sus este o unitate IPS LCD de 5.7 inch cu rezoluție Full HD+ (2160 x 1080 pixeli) și la interior întâlnim un procesor Qualcomm Snapdragon 450.

Mai primim port microUSB v2.0 la bază, un jack audio 3.5 mm și în spate o cameră duală cu senzori de 16 megapixeli (PDAF, deschidere f/1.8) + 5 mpx (focus fix). ZTE Blade V9 include la bord și o baterie de 3200 mAh, iar varianta de bază ar urma să ne ofere 2 GB RAM și 16 GB de stocare flash, ceea ce înseamnă că prețul va fi foarte accesibil. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×