ZTE C880 este un nou terminal entry-level cu scanner de amprente ce primește certificarea TENAA

424 ori
<b>ZTE C880 este un nou terminal entry-level cu scanner de amprente ce primește certificarea TENAA</b>Dacă anul trecut eram obișnuiți ca doar acele telefoane de top să fie dotate cu scanner de amprente, iată că acum &icirc;n 2015, astfel de module se regăsesc și pe smartphone-urile mai slab dotate cum este cazul lui ZTE C880. Device-ul &icirc;n...

Dacă anul trecut eram obișnuiți ca doar acele telefoane de top să fie dotate cu scanner de amprente, iată că acum în 2015, astfel de module se regăsesc și pe smartphone-urile mai slab dotate cum este cazul lui ZTE C880. Device-ul în cauză tocmai ce a fost certificat de TENAA și poate fi văzut mai jos.

Cu toate că design-ul nu este punctul său forte, prețul ar putea fi detaliul menit să facă diferența pe piață. Din punct de vedere hardware, C880 dispune de un display TFT de 5 inch cu rezoluție HD, de un procesor quad-core de 1.3 GHz și de 2 GB memorie RAM. La pachet se află și 8 GB de stocare cu posibilitate de extindere folosind un card microSD de până la 32 GB.

Avem o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, dar și un senzor selfie cu același număr de megapixeli + bliț. ZTE C880 rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop și aduce conectivitate WiFi, Bluetooth și desigur 4G LTE. Ca și dimensiuni, acest model cântărește 137 grame și măsoară 8.9 mm în grosime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×