Huawei postează un nou teaser pentru evenimentul sau de la IFA 2016; Un nou sub brand feminin ar putea sosi sub numele de NOVA

756 ori
<b>Huawei postează un nou teaser pentru evenimentul sau de la IFA 2016; Un nou sub brand feminin ar putea sosi sub numele de NOVA</b>Scriam despre sub-brandul Huawei NOVA aici, iar primul model din această gamă ar urma să fie un handset pentru doamne şi domnişoare. Ei bine, azi aflăm că Huawei a început deja teaserele pentru NOVA, care vor culmina cu o lansare la IFA 2016.

Scriam despre sub-brandul Huawei NOVAaici, iar primul model din această gamă ar urma să fie un handset pentru doamne şi domnişoare. Ei bine, azi aflăm că Huawei a început deja teaserele pentru NOVA, care vor culmina cu o lansare la IFA 2016.

Huawei are programat un eveniment pentru dată de 1 septembrie, la ora locală a României 11:30, la care se vom participa şi noi. Teaserul vine cu motto-ul "Defy Expectations" ("Depăşeşte aşteptările"), deci firma chineză are planuri mari. Sub-brandul NOVA va include terminale midrange, dar cumva separat de gama Honor, care activează tot în aceeaşi zonă.

Fiind vorba de modele pentru publicul feminin, vom vedea camere selfie puternice, carcase roz sau aurii şi designuri elegante. Tot la IFA Huawei ar trebui să aducă un nou smartwatch, modelul Mate S2 şi poate şi pe Mate 9 cu cameră duală. Eventual vedem si o tabletă nouă și cu puțin noroc ceva legat de VR.  Aflăm mai multe săptămâna viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×