ZTE C880S Xiaoxian 3 anunţat oficial: smartphone cu ecran HD de 5 inch şi 2 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  ZTE 537 ori
<b>ZTE C880S Xiaoxian 3 anunţat oficial: smartphone cu ecran HD de 5 inch şi 2 GB RAM</b>ZTE a mai anunţat un smartphone midrange generic azi, modelul C889S Xiaoxian 3, care se aliniază &icirc;n r&acirc;ndul terminalelor Elephone, Huawei sau Coolpad ce au debutat recent. &nbsp; El vine cu un design uşor curbat, scanner de amprente &icirc;n...

ZTE a mai anunţat un smartphone midrange generic azi, modelul C889S Xiaoxian 3, care se aliniază în rândul terminalelor Elephone, Huawei sau Coolpad ce au debutat recent.

El vine cu un design uşor curbat, scanner de amprente în spate şi o carcasă metalică unibody. În zona frontală avem un display HD de 5 inch, care are muchii foarte subţiri, iar la interior găsim un chipset MediaTek MT6753 la 1.3 GHz, plus 2 GB RAM şi 8 GB stocare. Dotările includ şi o baterie de 2800 mAh, o cameră principală de 13 MP cu blitz LED şi frontală de 5 MP.

ZTE C880s oferă suport pentru LTE de categorie 4, două sloturi nano SIM se afla la bord, iar tot pe partea de conectivitate primim Bluetooth 4.1, microUSB 2.0 şi WiFi 802.11 b/g/n. Acest nou venit ZTE ar urma să coste în jur de 200 de dolari, destul de mult având în vedere ce oferă Xiaomi la un asemenea preţ.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×