HTC One X9 va veni cu componente MediaTek, inclusiv procesorul

793 ori
<b>HTC One X9 va veni cu componente MediaTek, inclusiv procesorul</b>HTC One X9 este un telefon HTC care se presupune că &icirc;l va urma pe HTC One A9, iar azi aflăm detalii &icirc;n plus despre el. Zvonacul de pe Twitter @LlabTooFeR a descoperit handsetul listat de un certificat WiFi Alliance, iar mai multe informaţii...

HTC One X9 este un telefon HTC care se presupune că îl va urma pe HTC One A9, iar azi aflăm detalii în plus despre el. Zvonacul de pe Twitter @LlabTooFeR a descoperit handsetul listat de un certificat WiFi Alliance, iar mai multe informaţii aflaţi mai jos.

Aceasta listare înseamnă că smartphone-ul a primit certificarea Alianţei, iar acum aflăm că HTC One X9 ar urma să vină cu componente MediaTek. LlaTooFeR consideră că handsetul certificat de autoritatea mai sus menţionată e acelaşi cu HTC One X9 sau cel cu numele de cod "E56ML". În documentul oficial componenta WiFi e trecută drept MT6630, un chipset produs de MediaTek şi asociat procesorului MT6695.

HTC One X9 va veni cu componente MediaTek, inclusiv procesorul

Documentele TENAA menţionau specificaţii pentru acest model, care păreau să indice sosirea sa cu un MediaTek Helio X10. Tot TENAA a confirmat şi specificaţii şi designul lui HTC One X9 încă din noiembrie. Terminalul ar urma să aibă un ecran Full HD de 5.5 inch, procesor octa core tactat la 2.2 GHz, 2 GB RAM şi un design ce aduce cu al lui HTC One A9, minus zona camerei, care primeşte o bandă metalică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×