ZTE Grand S II lansat oficial În China, nu vine cu 4 GB RAM așa cum am fi crezut

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.299 ori
<b>ZTE Grand S II lansat oficial În China, nu vine cu 4 GB RAM așa cum am fi crezut</b>La finalul lunii martie vă informam că ZTE Grand S II ar putea fi primul telefon care aduce 4 GB RAM și iată că acum acest handset a fost lansat oficial în China. Totuși nu vedem nici urmă de cantitatea enormă de RAM promisă. &nbsp; Prezentat la...

La finalul lunii martie vă informam că ZTE Grand S II ar putea fi primul telefon care aduce 4 GB RAM și iată că acum acest handset a fost lansat oficial în China. Totuși nu vedem nici urmă de cantitatea enormă de RAM promisă.

Prezentat la CES 2014 în ianuarie, acest handset este un flagship ZTE, cu hardware de top, ce include un display Full HD de 5.5 inch, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă. Avem parte și de suport pentru conectivitate 4G, o cameră de 13 megapixeli în spate și o cameră frontală de 2 MP. în plus, ZTE oferă aici și funcții precum deblocare vocală, fotografiere prin comandă vocală și altele de acest gen.

La interior se află un procesor quad core Snadragon 801 de 2.3 GHz și aflăm că există o versiune specială de Grand S II care vine cu 3 GB RAM, 32 GB memorie internă și o carcasă îmbrăcată în piele elegantă. Nici prețul nu sună deloc rău aici: 274 de dolari, iar versiunea exclusivistă cu piele și 3 GB RAM costă 403 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×