Următorul telefon "monstru" de la Huawei vine cu carcasă de metal, senzor pentru amprente și procesor octa core

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.457 ori
<b>Următorul telefon "monstru" de la Huawei vine cu carcasă de metal, senzor pentru amprente și procesor octa core</b>Toate companiile producătoare de telefoane se întrec în specificații de top și designuri inedite, dar unele se mulțumesc cu modele low end și midrange care se vând bine. Huawei nu a avut prea multe flagshipuri care să se remarce, dar aparent ei...

Toate companiile producătoare de telefoane se întrec în specificații de top și designuri inedite, dar unele se mulțumesc cu modele low end și midrange care se vând bine. Huawei nu a avut prea multe flagshipuri care să se remarce, dar aparent ei pregătesc acum un model premium, cu o imagine a acestuia prezentată mai jos.

Fotografia a fost publicată de către de un inginer software care lucrează pentru Huawei și aparent acesta ar fi un model high end al companiei, care vine cu carcasa metalică și senzor pentru amprente. Senzorul va fi montat în zona din spate, iar handsetul va sosi cu un procesor octa core Kirin 920, care a apărut de altfel recent în AnTuTu.

Performanțele sale sunt cuprinse undeva între Snapdragon 801 și 805, dacă vreți neapărat o comparație. Se pare că terminalul va avea un preț ridicat, o carcasă metalică arătoasă și nu pot decât să mă întreb dacă nu cumva acesta este Huawei Ascend P7 sau o versiune înrudită cu acel model. Un oficial Huawei a promis recent că vom vedea un flagship uimitor în perioada următoare. Să fie vorba de acest model?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×