Specificațiile lui Samsung Galaxy S5 Mini ajung pe web deja: ecran HD de 4.5 inch, CPU Snapdragon 400

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.519 ori
<b>Specificațiile lui Samsung Galaxy S5 Mini ajung pe web deja: ecran HD de 4.5 inch, CPU Snapdragon 400</b>Despre versiuni derivate ale lui Samsung Galaxy S5 am mai scris, cu accentul pe modelul Zoom mai degrabă, dar iată că azi avem detalii și despre versiunea Samsung Galaxy S5 Mini. Informațiile vin de la Sammobile.com, care citează o sursă de...

Despre versiuni derivate ale lui Samsung Galaxy S5 am mai scris, cu accentul pe modelul Zoom mai degrabă, dar iată că azi avem detalii și despre versiunea Samsung Galaxy S5 Mini. Informațiile vin de la Sammobile.com, care citează o sursă de încredere.


Samsung Galaxy S5

Se pare că Galaxy S5 Mini va avea numele de cod SM-800 și va veni cu un display Super AMOLED de 4.5 inch cu rezoluție 720p. Alte dotări includ Android 4.4 KitKat că OS, un procesor Snapdragon 400 quad core probabil, deși sursa a menționat doar Snapdragon și atât, fără a preciza exact care. Vom avea parte și de o cameră de 8 megapixeli în spate și una frontală de 2 MP, plus 1.5 GB RAM.

Noul Mini va dispune de 16 GB stocare, emițător infraroșu, o baterie de 2100 mAh și terminalul ar putea fi rezistent la apă și praf ca și Galaxy S5. încă nu e clar dacă el va integra scanner de amprente și senzor cardiac precum modelul mai mare. încă nu avem preț și data de lansare, dar se vorbește despre un debut prin iunie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×