ZTE Grand S, telefon cu ecran de 5 inch Full HD vine la CES 2013; Teaser aici!

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.928 ori
<b>ZTE Grand S, telefon cu ecran de 5 inch Full HD vine la CES 2013; Teaser aici!</b>Au început și confirmările de telefoane și tablete pentru CES 2013, show tech desfășurat în SUA luna viitoare, pe 8 ianuarie. Printre nou veniți se va număra și ZTE Grand S, un terminal cu ecran de 5 inch Full HD, care a primit recent și un...

Au început și confirmările de telefoane și tablete pentru CES 2013, show tech desfășurat în SUA luna viitoare, pe 8 ianuarie. Printre nou veniți se va număra și ZTE Grand S, un terminal cu ecran de 5 inch Full HD, care a primit recent și un teaser și a ajuns pe web în imaginea de mai jos.

Lista de telefoane cu ecrane cu diagonală mare și rezoluție 1080p e deja foarte mare și include modele de la HTC, Sharp, Oppo, Nubia, Huawei, Lenovo și Sony. ZTE se alătura acestora, oferind un teaser pentru handsetul Grand S, postat pe site-ul de socializare șina Weibo. Acest model este de fapt Z753, terminal care mai ajunsese pe web înainte. Avantajul acestui smartphone va fi ca el va fi mai subțire decât alte telefoane de 5 inch cu rezoluție Full HD, se pare.

Din păcate nu avem și alte detalii despre hardware, dar știm că acest model va adopta un design unibody, cu o protuberantă pentru camera în partea din spate. Observ și o serie de iconuri total noi, deci mă aștept la o interfață personalizata de ZTE pe acest model Jelly Bean. Nu e exclus ca Grand S să aibă un procesor quad core, 2 GB și camera de 12 MP, dar aflăm detalii de abia pe 8 ianuarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×