Au Început problemele: telefoane Samsung Galaxy S III nu mai funcționează din senin

3.117 ori
<b>Au Început problemele: telefoane Samsung Galaxy S III nu mai funcționează din senin</b>Cu câteva zile în urma aflam că există un exploit care poate permite unui răuvoitor să preia controlul asupra unui Galaxy S II, Galaxy Note sau alte modele cu CPU Exynos. Acum aflăm că au început să aibă probleme unele modele Samsung Galaxy S...

Cu câteva zile în urma aflam că există un exploit care poate permite unui răuvoitor să preia controlul asupra unui Galaxy S II, Galaxy Note sau alte modele cu CPU Exynos. Acum aflăm că au început să aibă probleme unele modele Samsung Galaxy S III, care pur și simplu nu mai funcționează. Cel puțin așa afirmă un număr destul de mare utilizatori de pe forumul XDA Developers.

Problema pare a fi cu memoria NAND, care a fost coruptă și care a făcut ca placa de bază a lui Galaxy S III să nu mai funcționeze. Practic, utilizatorii s-au trezit cu un telefon "brickuit", dar din fericire Samsung înlocuiește aceste modele. Cei afectați au început să aibă problema cam la 150-200 de zile de la cumpărarea telefonului. Atât utilizatori de pe XDA Developers, cât și cei de pe Reddit afirmă că Samsung va înlocui atât telefoanele afectate fără root, cât și pe cele cu root.

Săptămâna trecută fusese descoperit un exploit al procesorului Exynos 4 de pe Galaxy S III, care făcea telefonul vulnerabil la atacuri malware, iar la acel moment Samsung a promis un patch. Cam multe vulnerabilități pe final de an... Să fie oare CINEVA deranjat de succesul lui S III și în curând și al lui Galaxy S IV?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×