ZTE Grand X2 In e acum oficial, vine cu procesor Intel Clover Trail+

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.149 ori
<b>ZTE Grand X2 In e acum oficial, vine cu procesor Intel Clover Trail+</b>în avalanșa de anunțuri de ieri, legate de Google și aplicații Android am remarcat și un debut de telefon nou care nu are legătură cu Google I/O. E vorba despre ZTE Grand X2 In, urmașul unui handset care chiar ne-a plăcut aici la Mobilissimo.ro....

în avalanșa de anunțuri de ieri, legate de Google și aplicații Android am remarcat și un debut de telefon nou care nu are legătură cu Google I/O. E vorba despre ZTE Grand X2 In, urmașul unui handset care chiar ne-a plăcut aici la Mobilissimo.ro.

ZTE Grand X In a fost primul telefon cu CPU Intel testat de noi, care acum primește un urmaș sub forma lui ZTE Grand X2 In, dotat cu procesor Intel Clover Trail+ (Atom Z2580 de 2 GHz). Terminalul rulează Android Jelly Bean și vine cu un display de 4.5 inch, cu rezoluție 720p.. Telefonul suporta captura în rafală la 24 FPS, camera sa are zero shutter lag și stabilizator de imagine.

Dotările acestui handset sunt la nivel midrange, așa cum era și cele ale predecesorului. Printre ele se număra o cameră de 8 megapixeli, o cameră frontală de 1 megapixel, 1 GB RAM, 8 GB memorie internă și slot microSD. Designul lui ZTE Grand X2 In arată interesant, mai ales partea din spate, care amintește ușor de un HTC. Telefonul mai vine și cu slot microSD și baterie de 2000 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×