IFA 2016: ZTE Axon 7 Mini anunţat oficial, vine cu un corp metalic rotunjit, acustică de top

1.523 ori
<b>IFA 2016: ZTE Axon 7 Mini anunţat oficial, vine cu un corp metalic rotunjit, acustică de top</b>ZTE Axon 7 Mini a primit o serie de scăpări cu foarte puţin timp înainte de debutul la IFA, dar azi a prins contur la Berlin, sub forma unei lansări de produs. Terminalul cel nou apăruse în mod curios la vânzare în Europa cu câteva zile în urmă..

ZTE Axon 7 Mini a primit o serie de scăpări cu foarte puţin timp înainte de debutul la IFA, dar azi a prins contur la Berlin, sub forma unei lansări de produs. Terminalul cel nou apăruse în mod curios la vânzare în Europa cu câteva zile în urmă, dar apoi a fost scos din magazine.

Avem de-a face cu un telefon arătos si rotunjit, fabricat din metal si promovat de producătorul asiatic drept modelul "cu cea mai bună calitate audio disponibilă pe un smartphone la ora actuală". La bord se afla un procesor dedicat audio de la AKM (Asahi Kasei Microdevices), o forţă în domeniul acusticii. Găsim şi difuzoare duale printre dotări, stereo, cu tehnologie Dolby Atmos şi surround 7.1.

Nici restul pachetului nu sună rău, ZTE Axon 7 Mini punând la bătaie un display AMOLED de 5.2 inch, cu rezoluţie Full HD, plus un procesor Qualcomm Snapdragon 617 (octa core la 1.5 GHz) şi 3 GB RAM. Primim şi 32 GB stocare, slot microSD, camera principală de 16 MP cu deschidere F/1.9 şi frontală de 8 MP. ZTE Axon 7 Mini are o baterie de 2705 mAh, care se încarcă la jumătate în doar 30 de minute.

Mai găsim şi un scanner de amprente în spate şi Android 6.0 la bord. Preţul oficial este de 299 euro.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×