ZTE ne prezintă un nou clip video cu Nubia Z9; aflăm mai multe despre tehnologia Frame Interactive

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.504 ori
<b>ZTE ne prezintă un nou clip video cu Nubia Z9; aflăm mai multe despre tehnologia Frame Interactive</b>Pe data de 6 mai, chinezii de la ZTE au lansat unul dintre cele mai interesante produse din portofoliu propriu, și anume modelul Nubia Z9. Acest terminal &icirc;ngust sosește cu display Full HD de 5.2 inch ce este protejat de o sticlă curbată 2.5D și...

Pe data de 6 mai, chinezii de la ZTE au lansat unul dintre cele mai interesante produse din portofoliu propriu, și anume modelul Nubia Z9. Acest terminal îngust sosește cu display Full HD de 5.2 inch ce este protejat de o sticlă curbată 2.5D și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810.

Datorită tehnologiei Frame Interactive, ZTE Nubia Z9 este capabil să recunoască o serie de gesturi și ulterior declanșa unele anumite funcții. Astăzi, compania chineză ne prezintă un clip promoțional referitor la aceste funcții și modalitatea în care pot fi utilizate de către posesorii terminalului.

Observăm că gesturile realizate pe marginile ecranului ne permit deblocarea telefonului, realizarea unui screenshot, modificarea luminozității atunci când urmărim un clip, sau trecerea printre aplicațiile deschise. Deși Nubia Z9 nu dispune de aceleași margini curbate ca și S6 Edge, se pare că funcțiile aduse la pachet sunt de departe mult mai folositoare decât soluțiile găsite de către Samsung.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×