Iată cât ne costă un abonament lunar la serviciul HBO GO prin Vodafone + tutorial de activare

14.537 ori
<b>Iată cât ne costă un abonament lunar la serviciul HBO GO prin Vodafone + tutorial de activare</b>Acum c&acirc;teva zile &icirc;n inbox-ul nostru a poposit și un comunicat de presă &icirc;ntocmit de Vodafone cu privire la noua ofertă ce implică serviciul HBO GO. Oferta prezentată de către operatorul local vizează at&acirc;t abonații Vodafone...

Acum câteva zile în inbox-ul nostru a poposit și un comunicat de presă întocmit de Vodafone cu privire la noua ofertă ce implică serviciul HBO GO. Oferta prezentată de către operatorul local vizează atât abonații Vodafone RED, cât și pe acei utilizatori ce își doresc doar accesul la serviciul de streaming video.

Deși ne-au fost dezvăluite informații utile, Vodafone a omis să ne precizeze și prețurile pentru un abonament lunar la acest serviciu. Tocmai de aceea am realizat un mic research și astăzi vă prezentăm detalii despre prețul unui astfel de abonament și modalitatea de activare a sa prin intermediul platformei web.

HBO GO prin Vodafone

Aflați că Vodafone oferă abonaților săi acces gratuit nelimitat la o colecție de filme, seriale și documentare prin HBO GO, pentru o perioadă de până la 24 luni, noi beneficii în roaming, dar și experiența utilizării internetului nelimitat în rețeaua Supernet 4G. Noua ofertă se aplică doar pentru noii abonați la Vodafone RED, sau pentru cei care își reînnoiesc contractele.

Trebuie să știți că la reînnoirea abonamentului vom pierde beneficiile actuale în roaming. Ca exemplu, dacă la ora actuală în abonamentul RED avem incluse 500 minute, la semnarea noului contact ni se vor mai oferi doar 100 minute în Roaming. Printre abonamentele la care HBO GO este oferit în pachet se numără RED 19, RED 25, RED 49, RED 65, RED 55 Travel și RED 79.

Pret HBO GO prin Vodafone

Lucrurile par a fi mai simple totuși pentru cei ce își doresc doar acces la serviciul HBO GO fără să dețină un abonament RED. Totuși, avem nevoie de o cartelă în rețeaua Vodafone activă. Costul lunar pentru accesarea HBO GO este de 3.50 euro, iar activarea se poate face fie din aplicația HBO, fie din interfața web MyVodafone.

Iată cât ne costă un abonament lunar la serviciul HBO GO prin Vodafone + tutorial de activare

Pentru a activa HBO GO de pe desktop, tot ce avem de făcut este să accesăm pagina dedicată, iar de aici butonul “Activează acum”. Apoi vom introduce numărul de telefon, și ulterior insera codul primit pe telefon. În final ni se va cere confirmarea plății de 3.50 euro. Evident, în prealabil,  trebuie să fim autentificați în contul nostru de pe site-ul Vodafone. În cazul activării prin aplicație, pașii de urmat îi găsiți explicați detaliat în imaginea de mai sus.

Iată cât ne costă un abonament lunar la serviciul HBO GO prin Vodafone + tutorial de activare

Un detaliu important ce trebuie știut, este acela că un abonament HBO GO poate fi utilizat pe maxim 4 dispozitive (telefon, tabletă, sau desktop). De asemenea, aflați că traficul de date din cadrul aplicației pentru mobil/tabletă este taxat și nu oferit gratuit. Pentru detalii mai pe larg, puteți accesa site-ul vodafone.ro de aici.

Descarcă HBO GO:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×