LG G4 ar putea avea vânzări mai scăzute decât aşteptările analiştilor; Estimările pentru profiturile LG ajustate

Autor:  | Publicat în:  LG 1.017 ori
<b>LG G4 ar putea avea vânzări mai scăzute decât aşteptările analiştilor; Estimările pentru profiturile LG ajustate</b>Companiile din domeniul financiar au &icirc;nceput să &icirc;şi ajusteze estimările de profit pentru secţiunea de comunicaţii mobile de la LG Electronics, după ce s-ar fi aflat că LG G4 nu performează&nbsp;cum trebuie pe piaţă. Aparent nu au...

Companiile din domeniul financiar au început să îşi ajusteze estimările de profit pentru secţiunea de comunicaţii mobile de la LG Electronics, după ce s-ar fi aflat că LG G4 nu performează cum trebuie pe piaţă. Aparent nu au fost vândute atât de multe unităţi pe cât se aştepta LG.

Astfel, firme de investiţii şi bănci precum Daishin Securities sau Korea Investment & Securities şi-au scăzut recent estimările de profit de la 92.3 milioane la 50.7 milioane de dolari pe trimestrul 2, respectiv de la 104 milioane de dolari la 61 milioane de dolari pentru a doua agenţie. În primul trimestru al acestui an zona Mobile de la LG aducea profituri operaţionale de 66 de milioane de dolari, deci peste noile estimări pentru trimestrul 2.

Imediat după debutul lui LG G4, acesta avea asociate predicţii de cel puţin 8 milioane unităţi vândute în acest an, depăşind recordurile lui LG G3. El atinsese 5.8 milioane de unităţi anul trecut. Pentru a putea ajunge la ţinta propusă, LG Electronics ar fi trebuit să vândă câte 2.6 milioane modele G4 în trimestrul 2, 3 şi 4 din acest an.

Totuşi livrările pe trimestrul 2 sunt deja sub 2.5 milioane de unităţi, iar volumul de vânzări şi mai mic. Între timp LG a început să cheltuiască mai mult pe marketing şi promovarea produsului, micşorând şi mult profiturile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×