Telefon de gaming la preţ corect: ZTE Nubia Red Magic 3S debutează global pe 16 octombrie și costă sub 500 euro

1.216 ori
<b>Telefon de gaming la preţ corect: ZTE Nubia Red Magic 3S debutează global pe 16 octombrie și costă sub 500 euro</b>Telefoanele de gaming nu mai trebuie să aibă neapărat preţuri prohibitive. O dovedeşte şi noul ZTE Nubia Red Magic 3S, care a primit dată de lansare globală şi anume 16 octombrie. Costa de la 479 de euro în sus şi avem

Telefoanele de gaming nu mai trebuie să aibă neapărat preţuri prohibitive. O dovedeşte şi noul ZTE Nubia Red Magic 3S, care a primit dată de lansare globală şi anume 16 octombrie. Costă de la 479 de euro în sus şi avem detalii despre produs mai jos.

Red Magic 3s

Ca la orice device proaspăt sosit avem şi recompense pentru cei care sunt early adopteri. Terminalul se poate cumpăra de pe redmagic.gg, iar între 9 octombrie şi 16 octombrie cumpărătorii vor avea parte de accesorii în exclusivitate şi cupoane de discount în cadrul unui program "Early Bird Rewards". Practic, e vorba despre un cupon special 3S Reward Card, ce costă 100 de euro şi va reprezenta o parte din suma plătită pentru un Red Magic 3S.

Red Magic 3s

Acel cupon îţi aduce automat un controller Pro Handle, discount-uri de 30% la alte accesorii şi multe altele (doar pentru primii 100 de cumpărători). Telefonul în sine se remarcă prin cameră cu captură 8K (la 15 FPS doar, totuşi), dar şi un procesor Snapdragon 855+, bateria de 5000 mAh cu încărcare rapidă la 18W şi ecranul AMOLED de 6.65 inch cu refresh rate de 90 Hz.

Are până la 12 GB RAM şi butoane "trăgaci" capacitive lateral. Include şi difuzoare stereo şi tehnologie DTS:X. Toată această performanţă este strunită cu ajutorul răcirii pe bază de lichid şi a unui ventilator intern turbo. Nu uităm nici de stocarea rapidă UFS 3.0 de până la 256 GB.

La sub 500 de euro, e cam chilipir... Ca idee, versiunea de 479 euro e cea cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Pentru a-l cumpăra CLICK AICI!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×