Huawei îşi susţine cauza în fața Parlamentului European pe 16 octombrie; Se discută despre 5G, securitate cibernetică. Vom fi acolo!

1.125 ori
<b>Huawei îşi susţine cauza în fața Parlamentului European pe 16 octombrie; Se discută despre 5G, securitate cibernetică. Vom fi acolo!</b>Ne apropiem de finalul anului 2019, an în care tehnologia 5G încă a fost în faza de tatonare. Cred că deja are aproape milionul de utilizatori pe glob, iar la anul va ajunge la zeci de milioane. De aceea Huawei trebuie să aibă o

Ne apropiem de finalul anului 2019, an în care tehnologia 5G încă a fost în faza de tatonare. Cred că deja are aproape milionul de utilizatori pe glob, iar la anul va ajunge la zeci de milioane. De aceea Huawei trebuie să aibă o discuţie foarte serioasă cu autorităţile de pe toate continentele care vor să se racordeze la "vena" viitorului. Avem detalii despre o astfel de discuţie în Parlamentul European, la care vom participa şi noi pe 16 octombrie.

Datele problemei sună aşa: miercuri, pe 16 octombrie de la ora 18:00 va avea loc în Parlamentul European o dezbatere publică cu Huawei. Se petrece la Bruxelles, în inima Europei şi subiectele propuse pentru discuţie sunt spionajul cibernetic, tehnologia 5G, acuzaţiile cu privire la backdoor-uri în produse Huawei, dar şi legile chineze cu privire la spionaj şi agenţii de securitate. Se va discuta şi despre interdicţia Huawei în SUA, despre disputa comercială SUA-China, dar şi reciprocitate şi lanţuri de furnizori.

Am văzut care sunt amfitrionii evenimentului şi am remarcat că pe lângă spanioli şi englezi vom avea şi un român acolo, pe Maria Grapini. De la Huawei va participa Abraham Liu, reprezentant şef la instituţii europene, răspunzând la întrebări. Va participa şi ministrul economiei din China, Xia Xiang, dar şi Dan Horia Maxim, reprezentant al României în UE.

Mobilissimo are onoarea să fie invitată acolo şi vom reveni cu detalii de la faţa locului. Poate vom afla în cele din urmă o poziţie mai clară a UE faţă de Huawei, pentru că Uniunea a fost evazivă în a zice clar "DA" sau "NU" implementării 5G de către Huawei. Până acum Polonia, UK, Germania şi România au rămas prietenoase cu chinezii, în vreme ce restul ţărilor au fost mai degrabă nesigure ca abordare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×