ZTE Nubia Z18 devine oficial, cu ecran edge to edge, breton mic și procesor Snapdragon 845

1.414 ori
<b>ZTE Nubia Z18 devine oficial, cu ecran edge to edge, breton mic și procesor Snapdragon 845</b>Astăzi avem parte de lansarea unui nou smartphone cu decupaj în stil picătură de apă, fiind vorba despre ZTE Nubia Z18 pe care îl vedeți în galeria de imagini de mai jos. Telefonul se livrează cu ecran edge-to-edge, procesor Snapdragon 845

Şi ZTE se înscrie în trendul producătorilor care adopta ecrane cu breton îngust, prin lansarea telefonului ZTE Nubia Z18. Acesta era dotări de flagship şi tocmai a debutat în China, cu procesor Snapdragon 845. Avem detalii despre el mai jos.

Nubia Z18

Ca selling point avem un ecran cu muchii super înguste şi un screen to body ratio de 91.8%. Nubia Z18 vine cu acel breton mic şi îngust popularizat de Oppo F9 şi R17 în ultima vreme. Ecranul este un IPS LCD Full HD+ de 5.99 inch, cu bărbie şi "frunte" foarte mici. Printre dotări regăsim pe lângă procesorul mai sus menţionat şi 6 sau 8 GB RAM, 64 sau 128 GB stocare.

Nubia Z18

Avem şi o baterie de 3450 mAh, cu suport pentru Qualcomm Quick Charge 4.0 şi un nou mecanism de control al temperaturii la încărcare (Neo Power). În privinţa camerelor, aflaţi că primim aici o cameră selfie de 8 MP, care ştie şi Bokeh şi o cameră principală duală, cu senzori de 24 MP + 16 MP. Evident şi aici avem Portrait, recunoaştere avansată a scenelor şi chiar filmare la 960 FPS.

Telefonul este disponibil la precomandă chiar acum în China cu preţ de pornire de 350 de euro pentru varianta cu 6 GB RAM şi 415 euro dacă alegi 8 GB RAM. Vine pe roşu şi negru, dar pe noi ne interesează mai mult acea versiune specială Van Gogh, care costă 450 de euro şi are imprimeu cu tablouri celebre. 

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×