Xiaomi vrea să ducă telefoanele cu procesor Snapdragon 845 sub 300 de dolari; Un model de genul vine în această lună

2.029 ori
<b>Xiaomi vrea să ducă telefoanele cu procesor Snapdragon 845 sub 300 de dolari; Un model de genul vine în această lună</b>Aparent cei de la Xiaomi nu se mulțumesc cu Pocophone F1 și al său preț super accesibil, motiv pentru care lucrează la un nou terminal care scade sub 300 dolari. Acesta va oferi la pachet tot un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845

Se pare că Xiaomi nu se mulţumeste cu preţul excelent al lui Pocophone F1, care se vinde la doar 300 de dolari în India şi are dotări de flagship. Mai nou lucrează la încă un telefon high end, care scade sub cota de 300 de dolari și are tot procesor Snapdragon 845.

Terminalul cel nou nu are încă un nume, dar ştim că ar urma să coste în jur de 292 de dolari, sau poate chiar mai puţin. Debutul ar urma să aibă loc chiar în această lună şi informaţia a fost anunţată în cadrul unui eveniment oficial în China. O bună perioadă de timp Xiaomi a fost o companie definită de preţul de 1999 yuan, moneda locală în China, adică 292 de dolari în ziua de azi.

Xiaomi

E un fel de 999 lei al lor, suma la care nu poţi rezista când auzi oferta. Lei Jun, şeful Xiaomi a confirmat şi că Xiaomi Mi MIX 3 va ajunge pe piaţă în octombrie, dar în această lună ne aşteaptă încă un model high end cu preţ mic. Reţineţi că Xiaomi e dispusă să vândă în pierdere aici, doar pentru a îşi populariza şi mai mult brandul şi a urca spre top 3-ul producătorilor smartphone. Prezic o cameră duală în spate, 6 GB RAM și baterie de 4000 mAh.

Xiaomi are şi o luptă acerbă de dus cu Oppo şi Vivo pentru a rămâne în top 5 între timp. Xiaomi Pocophone F1 a fost un telefon excelent la preţul său şi mai nou îl găsiţi şi în România pe la 1600 de lei. În aceste condiţii, cine mai are nevoie de telefoane de 3000 de lei care fac cam acelaşi lucru?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×