ZTE Nubia Z5 Își face apariția În imagini; Încă un phablet quad core de 5 inch!

870 ori
<b>ZTE Nubia Z5 Își face apariția În imagini; Încă un phablet quad core de 5 inch!</b>Se pare că acesta este trendul actual: terminale cu ecran de 5 inch, rezoluție Full HD și procesor quad core. După Huawei, Sharp, HTC, Sony, Oppo și cine știe ce alt brand vine și rândul celor de la ZTE să atace acest format, prin modelul Nubia...

Se pare că acesta este trendul actual: terminale cu ecran de 5 inch, rezoluție Full HD și procesor quad core. După Huawei, Sharp, HTC, Sony, Oppo și cine știe ce alt brand vine și rândul celor de la ZTE să atace acest format, prin modelul Nubia Z5, care a fost prezentat oficial cu câteva săptămâni în urmă, dar imagini cu acest model au apărut abia acum.

Handsetul rulează Android, vine cu un ecran de 5 inch cu rezoluție crescută, deși ea nu a fost menționată oficial, un procesor quad core și o cameră de 13 megapixeli. ZTE afirma că acest smartphone a avut parte de "design italian", ceea ce mă face mai degrabă să mă gândesc la mobila decât la un telefon mobil. Personal, mi se pare că partea sa din spate aduce puțin cu HTC One X, dar e interesant de remarcat că avem difuzoare stereo, care ne-ar putea impresiona plăcut pe partea audio.

ZTE Nubia Z5 Își face apariția În imagini; Încă un phablet quad core de 5 inch!

ZTE Nubia Z5 este comparat și cu un iPhone 5, după cum se vede în imaginea de mai jos, deci are undeva pe la 7.6 mm in grosime, ca și noul terminal Apple, sau poate chiar mai puțin decât acesta. Se pare că ZTE ar plănui să lanseze terminalul în luna decembrie, deocamdată doar în China și să îl aducă și la CES 2013 și la MWC 2013, pentru a-l promova și în SUA și Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×