Steve Ballmer: Vânzările de Microsoft Surface RT sunt modeste

991 ori
<b>Steve Ballmer: Vânzările de Microsoft Surface RT sunt modeste</b>Microsoft a lansat o tripletă de produse software cu care speră să cucerească audiența globală: Windows 8, Windows RT, Windows Phone 8. Alături de acestea a debutat și tableta Microsoft Surface RT și urmează un device similar cu Windows 8. Se...

Microsoft a lansat o tripletă de produse software cu care speră să cucerească audiența globală: Windows 8, Windows RT, Windows Phone 8. Alături de acestea a debutat și tableta Microsoft Surface RT și urmează un device similar cu Windows 8. Se vorbește periodic și de un smartphone al Microsoft cu Windows Phone 8, un fel de Nexus pe sistemul de operare mobil propus de compania cu sediul în Redmond, SUA.

între timp, Steve Ballmer ce ocupă poziția de CEO al Microsoft a dat un interviu către cotidianul francez Le Parisien și a specificat că vânzările tabletei Surface RT sunt modeste. Nu a fost dată nicio valoare în mod oficial, un număr de unități care ar fi fost comercializate.

Steve Ballmer a beneficiat de ocazie spre a spune cât de bună va fi Microsoft Surface Pro cu Windows 8 Pro și procesor Intel. Am testat o tabletă cu Windows RT - ASUS VivoTab RT. Tableta arată excelent ca look & feel, dar lipsesc aplicațiile. știți că Windows RT o ia de la zero din acest punct de vedere.

Concurența pe nișa tabletelor este maximă: iPad și tabletele Android oferă o anumită experiența. Cheia stă în numărul de aplicații, calitatea acestora, versatilitatea device-urilor ca preț. Microsoft are de recuperat și sper că vor intra serios ca market share din 2013.

Update: Se pare că declarația lui Steve Ballmer a fost înțeleasă greșit. Acesta a adus termenul modest în legătură nu cu numărul de tablete Surface RT vândute ci cu distribuția și stocurile device-ului față de cererea din piață. Vești bune pentru Microsoft. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×