Samsung ar crește prețurile pentru procesoarele livrate Apple cu 20%

1.026 ori
<b>Samsung ar crește prețurile pentru procesoarele livrate Apple cu 20%</b>Presupun că sunteți la curent cu șicanele dintre Apple și Samsung. Acestea au ajuns și la tribunalele de pe diverse continente. Cel mai notoriu este procesul din SUA câștigat de către Apple care a câștigat în instanță și despăgubiri de...

Presupun că sunteți la curent cu șicanele dintre Apple și Samsung. Acestea au ajuns și la tribunalele de pe diverse continente. Cel mai notoriu este procesul din SUA câștigat de către Apple și a obținut despăgubiri de peste 1 miliard de dolari.

Acuzele legate de patente și copierea designului nu a împiedicat colaborarea dintre Samsung și Apple. Compania americană are nevoie de capacitățile de producție și tehnologia Samsung în domeniul procesoarelor, un exemplu. Apple a investit 2.4 miliarde dolari în Research & Development pe 2011, Samsung a plusat cu până la 9 miliarde dolari după cum am scris zilele trecute.

Se spune că Samsung negociază cu Apple o creștere cu 20% a prețului pentru CPU-urile livrate de compania sud-coreeană. Anul trecut a fost vorba de 130 milioane unități și în 2012 ar ajunge la 200 milioane. Colaborarea dintre Samsung și Apple la acest capitol este în derulare până în 2014, un parteneriat de durată.

Apple a ajuns la un acord cu HTC și nu m-aș mira dacă la un moment dat vom vedea un asemenea pact și cu Samsung. Interesele sunt comune, piața de telefoane inteligente destul de mare. Pot spune că ar fi în beneficiul comun.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×