ZTE Nubia Z9 Max are cel mai bun rezultat în AnTuTu, dintre telefoanele cu Snapdragon 810 la bord

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.929 ori
<b>ZTE Nubia Z9 Max are cel mai bun rezultat în AnTuTu, dintre telefoanele cu Snapdragon 810 la bord</b>&Icirc;n urmă cu doar c&acirc;teva luni, mai precis &icirc;n martie, chinezii de la ZTE anunțau oficial noile smartphone-uri Nubia Z9 Mini și Nubia Z9 Max, device-uri foarte atractive at&acirc;t din punct de vedere hardware, c&acirc;t și la capitolul...

În urmă cu doar câteva luni, mai precis în martie, chinezii de la ZTE anunțau oficial noile smartphone-uri Nubia Z9 Mini și Nubia Z9 Max, device-uri foarte atractive atât din punct de vedere hardware, cât și la capitolul design. Modelul din urmă este unul de tip phablet ce ne aduce un display Full HD de 5.5 inch și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 la pachet.

Cum mulți dintre voi cunoașteți situația, acest chip high-end a celor de la Qualcomm s-a confruntat cu numeroase probleme pe telefoanele recent lansate, probleme ce implicau supra-încălzirea device-urilor. Pentru rezolvarea acesteia, mulți dintre producători au recurs la unele artificii ca și reducerea frecvenței procesorului (thermal throttling).

ZTE Nubia Z9 Max AnTuTu

Totuși, chip-ul produs de Qualcomm este unul demn de anul 2015, companii ca și ZTE, LG, sau HTC optând pentru acesta. Din statisticile noastre, reiese că modelul Nubia Z9 Max este device-ul cu cel mai bun rezultat în aplicația benchmark AnTuTu, dintre acele terminale ce adoptă un procesor Snapdragon 810.

Din câte puteți observa atât în captura de ecran, cât și în tabelul de mai sus, Nubia Z9 Max obține 53.967 puncte, un scor superior unor device-uri ca și LG G Flex 2 - 47.688, HTC One M9 - 52.098, sau Xiaomi Mi Note Pro - 53.518 puncte. Ținând cont că OnePlus 2 va sosi cu o versiune actualizată a lui SD810, cum credeți că se va schimba situația în clasament?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×