Popularul şi accesibilul Elephone P7000 primeşte o recenzie de la XDA Developers (Video)

1.292 ori
<b>Popularul şi accesibilul Elephone P7000 primeşte o recenzie de la XDA Developers (Video)</b>&Icirc;n această primăvară am descoperit un brand foarte prolific numit Elephone, care a lansat &icirc;n 2014 şi 2015 un număr impresionant de terminale cu dotări atractive şi preţuri incredibil de scăzute. Probabil cel mai interesant model de...

În această primăvară am descoperit un brand foarte prolific numit Elephone, care a lansat în 2014 şi 2015 un număr impresionant de terminale cu dotări atractive şi preţuri incredibil de scăzute. Probabil cel mai interesant model de genul este Elephone P7000, care a avut parte o ofertă specială, cu preţ de doar 650 de lei. Azi vedem şi o recenzie a sa şi aflăm care îi sunt avantajele şi neajunsurile.

Recenzia a fost realizată de către cei de la XDA TV, o porţiune din comunitatea XDA Developers. Terminalul se remarcă prin vânzarea cu pre rezervare în aprilie, cu livrările aparent începute de la finalul lunii mai. La preţul de doar 650 de lei primeam un ecran Full HD de 5.5 inch, un procesor octa core MediaTek MT6752 64 bit şi un GPU Mali T760, dar şi 3 GB RAM şi scanner de amprente în spate.

În recenzia video aflăm că handsetul atinge în AnTuTu 44.000 de puncte, fiind aproape de ZenFone 2. La utilizarea de zi cu zi, telefonul nu oferă lag, dar la jocuri apare şi puţina incetineala. Reviewerul a remarcat şi că la jocurile mai intense temperatura lui Elephone P7000 tinde să crească. Camera din spate este una de 13 MP, care se comportă rezonabil cel puţin în mod foto, în vreme ce captura video dezamăgeşte.

Camera selfie e cam slabă şi e capabilă doar de captură video 480p. Ecranul are o margine neagră în jurul imaginii, ceea nu e chiar plăcut şi există şi un bug al sliderului de luminozitate. Aflaţi mai multe din recenzie şi puteţi comanda produsul de pe Pandawill şi Aliexpress.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×