Cube WP10 Unboxing: scoatem din cutie un telefon/tabletă inedit cu diagonală de 6,98 inch și Windows 10 Mobile la bord

1.681 ori
<b>Cube WP10 Unboxing: scoatem din cutie un telefon/tabletă inedit cu diagonală de 6,98 inch și Windows 10 Mobile la bord</b>A trecut multă vreme de când am testat un telefon cu Windows 10 Mobile la bord, aşa că ne împrospătam experienţa cu un astfel de model, prin intermediul ineditului Cube WP10. Spunem "inedit" pentru că are o diagonală de aproape 7 inch, iar noi l-am scos..

A trecut multă vreme de când am testat un telefon cu Windows 10 Mobile la bord, aşa că ne împrospătam experienţa cu un astfel de model, prin intermediul ineditului Cube WP10. Spunem "inedit" pentru că are o diagonală de aproape 7 inch, iar noi l-am scos din cutie mai jos. Acest terminal a debutat în noiembrie 2016 şi vine la preţul de 119 dolari la GearBest.com.

Cube WP10, continutul cutiei

Suntem familiarizaţi cu brandul Cube, după ce am testat câteva tablete de-ale lor. În privinţa livrării acestui produs, aflaţi că pe lângă preţul mai sus menţionat am cheltuit 9.92 dolari pe transport, 89 lei pe vamă şi 100 de lei comision de handling pentru DHL, care se ocupă de relaţia cu vama şi vă scutesc de bătăi de cap. Astfel pachetul ajunge acasă în doar câteva zile.

Cube WP10 scos din cutie

Revenind la unboxing, în cutia noului venit se afla doar un cablu USB şi manualul, fără încărcător, din câte se pare. Trecând la invitatul special al zilei, Cube WP10 se prezintă cu un ecran 720p de 6.98 inch, procesor Snapdragon 210 quad core şi 2 GB RAM. Dispune şi de 16 GB stocare, slot microSD, dar şi WiFi, 4G, GPS şi Bluetooth. Că design aminteşte de un Huawei Honor 6 mult mai mare şi e mai impresionant că dimensiuni decât Huawei P8 Max să zicem.

În spate găsim o cameră de 5 MP, iar în faţă una de 2 MP. Smartphone-ul este unul dual SIM, iar la bord avem o baterie de 2850 mAh şi 4.35V. Întreg arsenalul de hardware e înghesuit în talia de 7.6 mm şi totul cântăreşte 248 de grame. Windows 10 Mobile are un setup mult mai lung decât Android sau iOS şi pare să aducă opţiunile tipice ale Camerei de pe un model cu W10M.

Revenim cu review în curând, între timp găsiţi produsul la GearBest la 119 dolari.

Cube WP10, prețuri actualizate:

Cube WP10 Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×