Huawei P10 Unboxing: scoatem din cutie noul flagship Huawei cu cameră duală Leica şi cameră selfie cu optică de top (Video)

6.125 ori
<b>Huawei P10 Unboxing: scoatem din cutie noul flagship Huawei cu cameră duală Leica şi cameră selfie cu optică de top (Video)</b>Nici nu s-a anunţat bine Huawei P10 şi deja îl avem în teste şi ca atare purcedem la realizarea unui unboxing. Am scos din cutie telefonul în clipul de mai jos, ocazie cu care aflaţi cu ce vine la pachet flagship-ul anunţat de Huawei la MWC 2017. Vă reami

Nici nu s-a anunţat bine Huawei P10 şi deja îl avem în teste şi ca atare purcedem la realizarea unui unboxing. Am scos din cutie telefonul în clipul de mai jos, ocazie cu care aflaţi cu ce vine la pachet flagship-ul anunţat de Huawei la MWC 2017. Vă reamintesc că acest telefon costă 649 euro şi e vorba despre varianta de 5.1 inch aici şi nu cea de 5.5 inch.

Cutia se deschide în mod original, prin separarea zonei superioare în două secţiuni, cam ca armura lui Iron Man. Trebuie însă să fim atenți la unboxing, deoarece acele două segmente sunt lipite cu un material adeziv care dacă e tăiat cu cuţitul, riscăm să zâriem ecranul telefonului. În cutie se află cheiţa metalică pentru accesarea slot-urilor, o husă bumper, manuale, cablu USB Type-C, căşti şi încărcător cu suport pentru încărcare rapidă.

De remarcat că Huawei foloseşte acelaşi design pentru căşti de la Huawei P8 încoace, căști bune de altfel. Cât despre Huawei P10, telefonul păstrează conceptul de design al lui P9 în mare, dar îl face mai rotunjit. Camera duală principală nu iese deloc în relief şi aduce optică Leica, un senzor monocrom de 20 MP şi unul color de 12 MP. Primim şi telemetru laser şi blitz dual tone.

Optica Leica ajunge şi pe camera selfie, iar ecranul de 5.1 inch are acum muchii mai înguste decât la P9. Terminalul stă excelent în mână, are o carcasă metalică solidă şi etalează noul EMUI 5.1 aplicat peste Android Nougat. O noutate este şi butonul Home cu scanner de amprente integrat sub panoul din sticlă frontal. El ţine şi loc de buton Back sau Recents, prin apăsări speciale pe el pentru a suplini acele comenzi.

În clipul de unboxing aruncăm şi o scurtă privire asupra interfaţei camerei. Revenim cu un review şi chiar preview foarte curând!

Huawei P10 Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×