Samsung Galaxy Tab S4 Unboxing: cea mai elegantă tabletă Android, curajoasă în exprimare şi cu stylus nou (Video)

1.959 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S4 Unboxing: cea mai elegantă tabletă Android, curajoasă în exprimare şi cu stylus nou (Video)</b>Astăzi a venit momentul să scoatem din cutie tableta Samsung Galaxy Tab S4, cel mai proaspăt dispozitiv high-end din această zonă a tabletelor high-end. Produsul a debutat chiar pe data de 1 august și se livrează la pachet cu un stylus

Samsung Galaxy Tab S4 a polarizat multă lume când a apărut pentru care s-a abătut de la câteva reţete considerate "sfinte" încă de când au început tabletele să fie cool prima oară. În primul rând a sosit luna trecută, puţin înainte de Galaxy Note 9, cu muchii foarte înguste, fără buton Home (blasfemie!) şi cu un spate din sticlă. A adus şi un stylus care nu e S Pen-ul clasic şi mai nou se împacă şi cu DeX Pad-ul. Cum ne-am împăcat noi cu acest device la primul contact aflaţi mai jos.

Samsung Galaxy Tab S4 scos din cutie

Tableta costă în jur de 3.500 de lei pe piaţa locală şi se poziţionează ca un produs Office/Business/Enterprise dar care la o adică are 4 difuzoare care pot dudui cu filme, concerte şi jocuri. Tableta vine la pachet cu un stylus nou, mai mare şi mai gros decât S-Pen-ul clasic, cu un cleşte pentru înlocuirea vârfului său, dar şi vârfuri de rezervă. Avem şi un manual şi o cheiţă pentru sloturi.

Apropo noi avem varianta cu 4G LTE, deci suntem norocoşi. Mai primim şi încărcător (care promite încărcare rapidă, sau măcar adaptivă), plus cablu USB Type-C. Tableta este disponibilă pe negru sau gri, iar spatele său din sticlă atrage amprente şi grăsime dacă mănânci des de la KFC. Muchiile sunt foarte subţiri în faţă, aşa subţiri că am declanşat des din greşeală meniuri şi aplicaţii. Sper că are şi vreo funcţie "prevent accidental touch" tableta, altfel îmi va fi greu să mă obişnuiesc.

Samsung Galaxy Tab S4, accesorii

Samsung Galaxy Tab S4 măsoară 7.1 mm în grosime, cântăreşte 482 de grame şi are un ecran Super AMOLED de 10.5 inch cu rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli. S-Pen-ul oferit în cutie oferă 4096 niveluri de presiune şi cântăreşte doar 9.1 grame. Arată mai mult ca un stilou elegant şi face să pară S-Pen-ul de la Note-uri o jucărie din plastic. E foarte comod la input, la primele atingeri prin paleta Air Command.

Samsung Galaxy Tab S4, continutul cutiei

Samsung a plusat serios şi la camere, cam overkill în spate cu 13 MP şi bliţ LED, dar hei, lumea chiar face poze cu tabletele în ziua de azi, aşa că nu avem de ce să ne supărăm. În față avem o cameră de 8 MP şi dacă ne uităm cu atenţie există şi un scanner de iris acolo, care ţine locul scannerului de amprente. Procesorul acestui terminal este un Qualcomm Snapdragon 835, familiar pentru că era pe toate telefoanele flagship anul trecut.

Avem parte şi de 4 GB RAM, 64 sau 256 GB stocare şi slot microSD. Tableta rulează Android Oreo cu skinul clasic Samsung şi oferă WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 şi 4 difuzoare cu cele mai bune tehnologii ale momentului: AKG, Harman şi Dolby Atmos. Bateria de 7300 mAh promite pe hârtie până la 16 ore de playback video. Avem şi Bixby la posturi, în cazul în care vă întrebaţi, plus aplicaţii din pachetu Microsoft Office.

Vă spun sincer că abia aştept să testez acest device, având încă amintirea proaspătă a unui iPad testat recent. Prețul actualizat al tabletei poate fi aflat de aici!

Verificați prețul lui Samsung Galaxy Tab S4 în magazinele online:

Samsung Galaxy Tab S4 Unboxing:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×