Samsung Galaxy Note 9 unboxing: multe accesorii, mai greu şi mai business, cu S Pen mai deştept (Video)

2.855 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 unboxing: multe accesorii, mai greu şi mai business, cu S Pen mai deştept (Video)</b>Îl scoatem astăzi din cutie pe nimeni altul decât Samsung Galaxy Note 9, flagship-ul de final de an al sud-coreenilor care vine cu multe accesorii la pachet și cu noutăți interesante pe partea hardware. Descoperiți cum se prezintă la prima vedere

Samsung Galaxy Note 9 a debutat pe 9 august la New York şi am avut un trimis acolo, pentru un hands on. Personal aşteptam cu nerăbdare să pun şi eu mâna pe smartphone, lucru care s-a petrecut ieri pe după amiază. Note 9 nu a venit oricum, ci adus de un băiat îmbrăcat la 4 ace, coborând dintr-o maşină elegantă. Noul phablet cu stylus mai deştept ne-a sosit în versiunea dual SIM, cu procesor Exynos şi 6 GB RAM, plus 128 GB stocare. Costă în jur de 4.699 lei la retailerii locali şi avem detalii despre ce e în cutie şi primele impresii mai jos.

Samsung Galaxy Note 9

În primul rând acest phablet vine pe aceeaşi idee de "cutie în cutie", văzută şi la modelele Galaxy S9 şi Galaxy S9+. E inedit faptul că pe cutie nu scrie cu litere de o şchioapă "Note9", ci doar tronează stylusul cel galben. Ah da, apropo noi avem versiunea Ocean Blue, care vine cu stylus galben canar. Telefonul se va vinde în magazinele de la noi de pe 24 august şi îl veţi mai găsi şi pe acel mov Lavandă şi pe negru.

În cutie se află fix aceleaşi accesorii ca la Galaxy S9, plus acei cleşti pentru înlocuit vârful de stylus, dar şi vârfuri de rezervă. Iată accesoriile oferite la pachet:

  • încărcător cu Adaptive Fast Charge
  • cablu USB Type-C
  • căşti cu tuning AKG (aceleaşi ca la S9 presupun)
  • adaptor USB Type-C to full USB pentru transferul de date de pe telefonul vechi
  • adaptor USB Type-C to microUSB
  • manual
  • cheiţa pentru accesarea sloturilor
  • dopuri pentru căşti

Prima impresie despre Note 9 este că e un telefon greu şi chiar este, la 201 grame. Parcă nici nu mi se mai pare aşa îngust ca Note 8, care mă uimea la acest capitol. Note 9 e foarte aderent şi e cu adevărat uriaş, la 6.4 inch în diagonală, faţă de 6.3 inch cât avea predecesorul. Mi s-a confirmat şi bănuiala că i-au lăţit rama metalică, deci aceasta bestie este solidă şi nu o să se îndoaie prea curând.

Samsung Galaxy Note 9

Măsoară 8.8 mm în talie, cu 0.2 mm mai mult decât Note 8 şi are un panou din sticlă cu margini curbate în spate şi unul şi în faţă. Are corp protejat contra apei şi prafului în regim IP68 şi rezoluţia etalată este Quad HD+. La interior se află fie un Snapdragon 845, fie un procesor Exynos 9810, în funcţie de regiunea în care vă aflaţi, plus 6 sau 8 GB RAM şi 128 sau 512 GB stocare, dar şi slot microSD.

Avem şi o cameră duală în spate, care combină cele mai atractive funcţii de la Note 8 şi de la Galaxy S9+. Avem stabilizare optică pentru fiecare dintre cei doi senzori de 12 MP, zoom optic 2X şi diafragmă variabilă de la F/1.5 la F/2.4. Şi lista continuă cu Super Slow Motion, AR Emoji, cameră selfie de 8 MP şi difuzoare stereo. S-a făcut şi upgrade la o baterie de 4000 mAh, care ar trebui să ţină cel puţin o zi pe hârtie.

Samsung Galaxy Note 9

Mai avem şi scanner de amprente în spate, scanner de iris în faţă şi deblocare facială combinată (face unlock + iris). Dar vedeta este noul stylus, care fură privirea pe galben şi pare a arăta şi a se simţi că precedentele generaţii de S Pen. De fapt are acum baterie şi Bluetooth şi mulţumită unui super capacitor se încarcă în 40 de secunde cât pentru 30 de minute de utilizare.

L-am testat rapid şi am văzut că apăsarea butonului de pe corpul său (nu capătul clickabil) vă permite să faceţi fotografii de la distanţă, să alternaţi între camere, să daţi play/pauză la muzică şi să treceţi între slide-uri de PowerPoint. Apoi avem şi paleta de opţiuni de luat notiţe, desenat şi memo-uri. Toate acestea şi altele le vom descoperi în zilele următoare, împreună cu Fortnite pe Android evident.

Până atunci Note 9 se simte că un Note 8 cu aceeaşi faţadă, mai greu şi mai masiv, cu un stylus mai deştept şi cu baterie mai generoasă. Presimt şi un upgrade serios de cameră.

Prețul actualizat al lui Samsung Galaxy Note 9 îl puteți afla de aici!

Samsung Galaxy Note 9 Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×