iHunt S60 Discovery‎ Unboxing: telefon robust, cu baterie generoasă, un vibe militar (Video)

1.418 ori
<b>iHunt S60 Discovery‎ Unboxing: telefon robust, cu baterie generoasă, un vibe militar (Video)</b>Un telefon tare interesant ce a sosit din partea iHunt.ro pe masa de teste Mobilissimo în ultimele zile este și iHunt S60 Discovery, telefon robust cu look militar care aduce la pachet și o baterie generoasă. Îl scoatem astăzi din cutie pentru

iHunt S60 Discovery este un telefon cu look foarte "militar", care pare scos direct dintre şenilele unui tanc. Acest terminal robust costă 745 de lei şi este scos din cutie mai jos. Vine la pachet cu destul de multe accesorii şi face o primă impresie plăcută.

Nefiind primul telefon robust pe care îl testez, am o mulţime de comparaţii în minte. Am văzut oameni care i-au dat foc acestui telefon în faţa camerei şi a supravieţuit, dar evident aşa ceva nu e acoperit de garanţie şi nu recomandăm experimente de gen. În cutia telefonului se află căşti similare cu Apple EarPods, un încărcător generos ca dimensiuni (5V/2A), cablu microUSB, protecţie pentru ecran şi un manual.

iHunt S60 Discovery scos din cutie

Nu avem cheiţă pentru sloturi, pentru că le scoatem afară trăgând cu unghia de un tray lateral, în stil Sony Xperia. iHunt S60 Discovery are certificare IP68, pentru rezistenţă la apă şi praf şi poate fi scufundat chiar 2 ore în apă, la o adâncime de maxim 1.5 metri. Are sigilii pe porturile USB şi jackul audio şi protecţie pentru difuzoare. Măsoară 15.5 mm în grosime şi cântăreşte 253 de grame, ceea ce îl face unul dintre cele mai grele smartphone-uri testate de noi în ultima vreme.

iHunt S60 Discovery continutul cutiei

Vine cu un display IPS LCD de 5.5 inch, cu rezoluţie de 1440 x 720 pixeli şi cu protecţie Gorilla Glass 3. Are două sloturi SIM, suport 4G şi un procesor quad core MediaTek MT6739 tactat la 1.5 GHz. Mai dispune şi de GPU PowerVR GE8100, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, care îl ajută să ruleze Android 8.1 Oreo. Primim şi slot microSD, port microUSB 2.0, Bluetooth 4.1 şi WiFi a/b/g/n.

Avem şi jack audio, iar pe partea de optică primim o cameră duală de 13 MP în spate cu senzor Sony IMX134 şi bliţ dual LED. Ştie şi Bokeh, în cazul în care vă întrebaţi. Pentru selfie-uri avem o cameră frontală de 8 MP, care se remarcă prin faptul că vine cu bliţ dual LED. Bateria de 5580 mAh pare să fie al doilea selling point după designul robust, promiţând 22 de ore de playback video sau 38 de zile de funcţionare în standby.

Ştiu că nu e vreo funcţie revoluţionară, dar micul detaliu al afişării secundarului pe lockscreen mi-a sărit în ochi si cumva il apreciez. Întregim lista de dotări cu NFC, cititorul de amprente şi radio FM. Telefonul rezistă la apă, praf şi şocuri şi pare gata de "scandal", cu o carcasă ce dă senzaţia de cauciuc, plastic şi metal combinate. Vom reveni cu impresii şi cu "torturi" asupra șasiului.

iHunt S60 Discovery, prețuri actualizate:

iHunt S60 Discovery Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×