Apple iPhone 8 Unboxing: micuţul cu putere de MacBook e aici şi ştie încărcare wireless (Video)

5.949 ori
<b>Apple iPhone 8 Unboxing: micuţul cu putere de MacBook e aici şi ştie încărcare wireless (Video)</b>După ce am acoperit în regim de live blog anunţarea lui iPhone 8 şi v-am prezentat şi un hands on cu noile terminale Apple, a venit momentul unui unboxing. Am scos din cutie varianta de 4.7 inch a noului terminal, care judecând după teste recente ar..

După ce am acoperit în regim de live blog anunţarea lui iPhone 8 şi v-am prezentat şi un hands-on cu noile terminale Apple, a venit momentul unui unboxing. Am scos din cutie varianta de 4.7 inch a noului terminal, care judecând după teste recente ar avea putere de MacBook Pro cu Core i5. iPhone 8 se găseşte la evoMAG.ro la preţul de 3.799 lei în versiunea de 64 GB şi 4.599 lei în varianta de 256 GB.

Apple iPhone 8, continutul cutiei

Cutia terminalului e mai degrabă tipică, doar că este acum închisă la culoare, de aceeaşi nuanţă ca şi telefonul de altfel. iPhone 8 este disponibil pe argintiu, negru (Space Gray) şi auriu, iar în cutia sa se află abţibilduri, manualul, cablul Lightning, noul încărcător de 5V/1A, căştile Earpods şi adaptorul Lightning to 3.5 mm. Noutăţile principale de pe iPhone 8 faţă de predecesor sunt următoarele: încărcarea wireless, spatele din sticlă şi procesorul Apple A11 Bionic.

Apple iPhone 8 scos din cutie

În rest ecranul de 4.7 inch rămâne un IPS LCD cu rezoluţie de 1334 x 750 pixeli şi cu suport wide color, doar că de această dată avem şi tehnologie True Tone la dispoziţie, împrumutată de la cele mai noi modele iPad. 3D Touch e la posturi, iar dotările includ şi 2 GB RAM şi o baterie de 1821 mAh, faţă de cea de 1960 mAh de pe iPhone 7. În spate se află o cameră de 12 megapixeli, cu stabilizare optică şi deschidere F/1.8, dar şi blitz quad LED.

Casti Apple iPhone 8 (earpods)

Telefonul este capabil de filmare 4K la 60 FPS de această dată şi vine cu o cameră frontală de 7 MP pentru selfie. Pentru cei care se întreabă, tehnologia True Tone are darul de a regla automat balansul de alb în funcţie de lumină din jur. Mi s-a părut că ecranul lui iPhone 8 are culori mai calde decât cel al lui iPhone 7. Telefonul cel nou este cu 0.2 mm mai gros şi cu 10 grame mai greu decât predecesorul, iar dotările mai includ difuzoare stereo, scanner de amprente Touch ID şi un corp rezistent la apă şi praf.

De această dată Apple a integrat încărcare rapidă a bateriei, care aduce unitatea la 50% după doar 30 de minute (cu alimentator special vandut separat). Repet ce spuneam şi la debutul terminalului din septembrie: se simte mai mult ca un iPhone 7s decât 8, dar aşteptăm până la recenzie pentru a ne convinge de acest lucru. Între timp găsiţi produsul la evoMAG.ro la suma de 3.799 lei.

Apple iPhone 8 Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×