Allview V3 Viper Unboxing: primul telefon Allview cu Android 8.0 Oreo şi cu Dual Whatsapp e aici (Video)

2.212 ori
<b>Allview V3 Viper Unboxing: primul telefon Allview cu Android 8.0 Oreo şi cu Dual Whatsapp e aici (Video)</b>A sosit în sfârşit în teste mult aşteptatul Allview V3 Viper şi avem ocazia să vedem cum arată primul smartphone Allview cu Android 8.0 Oreo la bord. Inaugurează şi conceptul de "Dual Whatsapp" şi costă 899 lei. Scoatem din cutie terminalul mai jos şi..

A sosit în sfârşit în teste mult aşteptatul Allview V3 Viper şi avem ocazia să vedem cum arată primul smartphone Allview cu Android 8.0 Oreo la bord. Inaugurează şi conceptul de "Dual Whatsapp" şi costă 899 lei. Scoatem din cutie terminalul mai jos şi aflaţi că vi-l şi oferim la concurs, cu reguli detaliate într-un articol separat.

Allview V3 Viper, continutul cutiei

Acest telefon e foarte uşor, pentru o diagonală de 5.5 inch, la doar 143.6 grame. Asta a fost şi prima impresie când l-am scos din cutie, că e incredibil de uşor. Vine cu ecran 18:9, dotări midrange şi e disponibil pe negru, auriu sau argintiu. A fost anunţat pe 4 ianuarie 2018 şi se remarcă prin panoul spate arătos şi uşor curbat, pe bază de tehnologie IML Art.

Allview V3 Viper scos din cutie

În cutia sa găsim o husă, manualul, protecţie pentru ecran, încărcătorul de 5V/2A, cheiţa pentru SIM, căştile şi un cablu microUSB 2.0. Handsetul măsoară 8.1 mm în grosime, are panou frontal 2.5D şi vine cu ecran de 5.5 inch cu aspect 18:9, inaugurat în gama Viper. Rezoluţia este de 1440 x 720 pixeli, iar la interior se afla un procesor quad core de 1.25 GHz, 3 GB RAM, 32 GB stocare, slot microSD (slot hibrid) şi baterie de 3.000 mAh.

Castile lui Allview V3 Viper

Primim o cameră principală de 13 MP şi frontală tot de 13 MP, cu blitz LED. Allview propune şi funcţii speciale Face Beauty şi Group Selfie pentru camerele de aici. Avem şi asistentul AVI la bord şi mărturisesc că e prima oară când aflu că îl puteţi declanşa rapid cu o dublă apăsare a butonului Power. E şi primul telefon Allview cu Dual Whatsapp, deci puteţi folosi două conturi Whatsapp pe el simultan.

Mai are şi suport 4G LTE Categoria 4, două slot-uri SIM şi o funcţie de zoom rapid 2X în interfaţa camerei. Revenim cu review în curând şi nu uitaţi de concurs!

Allview V3 Viper Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×