Huawei Mate 10 Lite Unboxing: telefonul cu 4 camere e aici, Huawei gândeşte "out of the box" cu designul (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.876 ori
<b>Huawei Mate 10 Lite Unboxing: telefonul cu 4 camere e aici, Huawei gândeşte "out of the box" cu designul (Video)</b>Luna trecută debuta nouă serie de telefoane Huawei Mate 10, printre care se numărau modelele Mate 10 şi Mate 10 Pro, dar şi mai accesibilul Huawei Mate 10 Lite. Pe acesta din urmă îl scoatem din cutie mai jos, având potenţialul de a fi un best seller pe f

Luna trecută debuta nouă serie de telefoane Huawei Mate 10, printre care se numărau modelele Mate 10 şi Mate 10 Pro, dar şi mai accesibilul Huawei Mate 10 Lite. Pe acesta din urmă îl scoatem din cutie mai jos, având potenţialul de a fi un best seller pe final de an pentru Huawei. Avem de-a face cu două premiere aici: primul telefon Huawei cu ecran 18:9 şi primul model cu 4 camere la bord. Hai să vedem ce ne rezervă.

Huawei Mate 10 Lite, continutul cutiei

În primul rând trebuie ştiut că acest terminal midrange costă 1.699 lei la eMAG.ro, 1.649 lei la Cel.ro şi 1.699 lei la evoMAG.ro sau Quickmobile.ro. Acest telefon e cunoscut sub multe nume, cam ca Puff Daddy, care după ce a fost numit P Diddy şi Diddy, acum îşi zice "Brother Love". Mate 10 Lite debutase înainte în China şi India sub numele de Huawei Nova 2i, Huawei Honor 9i şi Huawei Maimang 6.

Huawei Mate 10 Lite, scos din cutie

În cutia sa găsim cheiţa pentru SIM, încărcătorul de 5V/2A, cablul microUSB 2.0 şi o pereche de căşti. Nu sunt căştile acelea obişnuite Huawei care imită Apple EarPods, ci alt tip, cu look ceva mai ieftin. Varianta comercială a telefonului ar trebui să vă aducă şi manual, garanţie şi o husă, dar noi avem varianta de test, de aceea lipsesc. Huawei Mate 10 Lite este disponibil pe albastru, negru sau auriu şi măsoară 7.5 mm în grosime.

Castile lui Huawei Mate 10 Lite

Cântăreşte 164 de grame, ceea ce este foarte uşor la o diagonală de 5.9 inch. Handsetul inaugurează formatul cel nou de terminal Huawei, cu muchii înguste, fără butoane sub ecran şi aspect 18:9. Este cu siguranţă mai arătos decât primeam până acum şi se înscrie în trendurile moderne. Primim o rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli, un procesor Kirin 659, 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Incarcatorul lui Huawei Mate 10 Lite

Mă mir că nu avem şi Android Oreo cu EMUI 8.0, ci rămânem la Android Nougat cu EMUI 5.1, dar probabil că primim un update ulterior. La bord se află şi slot microSD şi o baterie de 3.340 mAh, de la care am aşteptări mari. Am menţionat camerele duale din faţă şi spate. Ei bine în spate avem un combo de senzori de 16 MP + 2 MP, iar în față avem senzori de 13 MP + 2 MP.

Primim captură wide angle, mod Portrait şi alte noutăţi, într-o interfaţa a camerei doldora de opţiuni. Mate 10 Lite are un corp metalic arătos şi o amplasare inedită a blitzului în spate. Scannerul de amprente îl găsim sub cameră. Vom testa terminalul în perioada următoare şi vom afla dacă merită investit în 4 camere în ziua de azi, nu apartamentul, ci telefonul.

Huawei Mate 10 Litem pre'uri actualizate:

Huawei Mate 10 Lite Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×