ASUS ZenFone Max Plus (M1) Unboxing: la graniţa dintre battery phone şi telefon midrange cu cameră duală (Video)

2.453 ori
<b>ASUS ZenFone Max Plus (M1) Unboxing: la graniţa dintre battery phone şi telefon midrange cu cameră duală (Video)</b>Am revenit cu încă un unboxing, de această dată pentru un telefon ASUS. E vorba despre ASUS ZenFone Max Plus (M1), care se află cumva la graniţa dintre battery phone şi telefon midrange cu camera duala. A debutat pe final de 2017 şi a văzut lumina zilei..

Am revenit cu încă un unboxing, de această dată pentru un telefon ASUS. E vorba despre ASUS ZenFone Max Plus (M1), care se află cumva la graniţa dintre battery-phone şi telefon midrange cu cameră duală. A debutat pe final de 2017 şi a văzut lumina zilei întâia oara în Rusia, cumva. Duce cu gândul la un combo între un ASUS ZenFone Max şi un ZenFone 4, prin prisma camerei duale şi a UI-ului. Pe piaţa locala costă 999 lei la evoMAG.ro, 998 lei la PC Garage şi 1069 lei la Cel.ro.

ASUS ZenFone Max Plus (M1) scos din cutie

Acesta a fost unul dintre primele, dacă nu chiar primul smartphone ASUS cu ecran cu aspect 18:9. Are un corp metalic solid şi o cameră duală în spate. În cutia sa se află un încărcător generos ca dimensiuni, cablul microUSB, căşti cu dopuri la pachet, manualul, un adaptor USB OTG şi cheiţa pentru SIM. În ce priveşte smartphone-ul în sine, vine cu un panou frontal 2.5D, cu muchii înguste şi diagonală de 5.7 inch.

ASUS ZenFone Max Plus (M1) Unboxing

Are aspect 18:9 şi rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli. În spate avem un scanner de amprente şi o "platoşă" metalică, iar dimensiunile sunt rezonabile, la 8.8 mm în talie şi 160 de grame pe cântar. Ca procesor primim un MediaTek MT67050T, iar alte dotări includ 2, 3 sau 4 GB RAM şi 16, 32 sau 64 GB stocare. Noi avem versiunea cu 3 GB RAM Şi 32 GB stocare apropo. Aş zice că selling point este bateria de 4.130 mAh, care suporta încărcare rapidă şi sunt sigur că va reuşi să ne impresioneze ca modelele ZenFone Max (presimţire personală).

De menţionat că avem un slot triplu aici cu două slot-uri nano SIM şi unul microSD pe acelaşi tray. Terminalul suportă LTE Categoria 4 şi vine cu o cameră duală în spate de 16 MP + 8 MP, cu senzorul de 8 MP având obiectiv wide angle de 120 de grade. Putem alterna între obiectivele camerei din interfaţa. Pentru selfie avem o cameră de 8 megapixeli, iar în unele zone pe glob e chiar una de 16 megapixeli. Dotările mai includ şi radio FM, microfon dual şi ASUS ZenFone Max Plus (M1) aduce şi deblocare facială.

Rulează Android Nougat cu Zen UI 4.0 aplicat peste şi fără bloatware. Revenim cu review cât de curând, între timp preţul este în jur de 1.000 lei.

ASUS ZenFone Max Plus (M1), prețuri actualizate:

ASUS ZenFone Max Plus (M1) Unboxing

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×