Soluția de securitate BlackBerry Secure se va regăsi și pe telefoanele CAT, respectiv Land Rover

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry  CAT 456 ori
<b>Soluția de securitate BlackBerry Secure se va regăsi și pe telefoanele CAT, respectiv Land Rover</b>Deși cei de la BlackBerry nu își mai produc smartphone-urile de unii singuri, firma canadiană o duce destul de bine în ultima perioadă și un rol îl are și soluția de securitate oferită. Chiar astăzi aflăm faptul că BB a obținut un nou contract

Pe sfârșit de 2016 aflam și vestea că cei de la BlackBerry au decis să își licențieze brandul firmei chineze TCL, companie din urmă ce se ocupă de mai toți pașii din procesul de dezvoltare al dispozitivelor BB actuale, de la producție, marketing și până la vânzare. Deși canadienii au scăpat de aceste griji prin intermediul înțelegerii, mai există în continuare un produs de care CEO-ul John Chen se face responsabil și anume sistemul BlackBerry Secure.

Acesta reprezintă soluția de securitate pe care BB o aduce pe telefoanele sale și implică software-ul proprietar al companiei canadiene și aplicații menite să protejeze intimitatea utilizatorilor, oferindu-se per total un sistem rezistent la încercările hackerilor de exploatare a vulnerabilităților găsite pe smartphone.

Revenind totuși la subiectul de astăzi, aflați că soluția de față va fi regăsită din perioada următoare și pe terminalele CAT, respectiv Land Rover ca urmare a unui parteneriat încheiat între BlackBerry și firma britanică Bullit Group care se ocupă de producția telefoanelor mai sus menționate care se remarcă prin rezistența sporită.

În altă ordine de idei mai aflăm că BlackBerry și-a anunțat rezultatele din primul trimestru fiscal 2019, perioadă în care veniturile obținute din software și servicii au crescut cu 18% de la an la an la o valoare de 189 milioane de dolari. Per total, compania a înregistrat venituri de 219 milioane de dolari în acest prim trimestru, semn că zona smartphone nu produce mare lucru pentru canadieni.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×