ASUS ZenFone 5z Unboxing: 5-Zeul preţurilor pe filieră Snapdragon 845 e aici (Video)

3.877 ori
<b>ASUS ZenFone 5z Unboxing: 5-Zeul preţurilor pe filieră Snapdragon 845 e aici (Video)</b>Atunci când a debutat în România la început de lună, ASUS ZenFone 5z a şocat pe toată lumea cu preţul de 2400 de lei. Devenea oficial cel mai ieftin telefon cu Snapdragon 845 şi mai primeaţi şi baterie externă ASUS la pachet. Între timp e şi mai ieftin..

Atunci când a debutat în România la început de lună, ASUS ZenFone 5z a şocat pe toată lumea cu preţul de 2.400 de lei. Devenea oficial cel mai ieftin telefon cu Snapdragon 845 şi mai primeaţi şi baterie externă ASUS la pachet. Între timp e şi mai ieftin pe la 2.349 lei la eMAG.ro şi cred că e puţin concurat de Xiaomi Mi 8 la accesibilitate ca preţ. Noi îl scoatem din cutie mai jos.

ASUS ZenFone 5z, continutul cutiei

E practic un ZenFone 5 cu acelaşi ecran şi camera şi design, doar că are extra RAM şi CPU mai bun. În cutie găsim o cheiţă metalică, manual, cablu USB Type-C, încărcător cu Fast Charge, o husă şi o pereche de căşti premium. Disponibil pe nuanţele "Meteor Silver" şi "Midnight Blue", acesta este flagship-ul ASUS pe anul curent. Flagship la 2.400 de lei? Da, se poate!

ASUS ZenFone 5z scos din cutie

Măsoară doar 7.7 mm în grosime şi cântăreşte 165 de grame, la egalitate cu flagship-ul Huawei dacă nu mă înşel. Vine cu ecran de 6.2 inch Full HD+ 19:9, evident cu breton, plus 6 GB RAM şi 64, 128 sau 256 GB stocare, plus slot microSD. Avem şi o variantă cu 8 GB RAM, dar pentru alte ţări. Bateria de 3.300 mAh sper să livreze mai mult decât la ZenFone 5, iar încărcătorul este unul de 9V/2A şi 18W.

Căști ASUS ZenFone 5z

Snapdragon 845 ajută la rularea lui Android 8.0 Oreo cu Zen UI 5 peste. Jos avem port USB Type-C, jackul audio nu a fost sacrificat şi din ce ştiu telefonul nu e rezistent la apă şi praf. Are difuzoare stereo şi 3 microfoane, plus o cameră duală în spate, cu senzor principal de 12 MP şi secundar wide angle de 8 MP. În față avem o cameră de 8 MP. Pe hârtie camera sună la fel ca la ZenFone 5 şi poate doar extra puterea de CPU să adauge la implicarea AI-ului în captură.

Incarcator ASUS ZenFone 5z

Evident acelaşi CPU ne ajută şi să ajungem la filmare 4K la 60 FPS, care nu era pe ZenFone 5. Avem scanner de amprente în spate, ZeniMoji pentru măşti aplicate în timp real la streaming video şi deblocare facială, care ar trebui să fie cel puţin la fel de fulger că pe ZenFone 5, unde a fost chiar rapidă. Aflăm ce poate acest flagship în următoarele săptămâni!

ASUS ZenFone 5z, prețuri actualizate:

ASUS ZenFone 5z Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×