ASUS ZenFone Max Pro (M1) Unboxing: battery-phone de 5.000 mAh cu puterea lui ZenFone 5, cameră duală (Video)

2.784 ori
<b>ASUS ZenFone Max Pro (M1) Unboxing: battery-phone de 5.000 mAh cu puterea lui ZenFone 5, cameră duală (Video)</b>Astăzi îl scoatem din cutie pe Asus ZenFone Max Pro (M1), un smartphone cu preț accesibil ce atrage atenția prin bateria sa generoasă de 5000 mAh și prin procesorul Snapdragon 636 de la bord, același pe care taiwanezii l-au utilizat și pe

Încă de când a debutat ASUS ZenFone Max Pro (M1) la magazinele de la noi luna trecută, am fost nerăbdători să punem mâna pe el. De ce? Pentru că este un battery phone accesibil de 5.000 mAh, care nu e extrem de greu şi gros şi cumva reuşeşte să vină cu procesorul apreciatului ZenFone 5. Costă în jur de 999 lei şi îl scoatem din cutie mai jos.

ASUS ZenFone Max Pro (M1), continutul cutiei

Terminalul vine cu o cutie clasică de ZenFone şi noi avem aici versiunea ZB602KL, cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare. În cutie se află cheiţa metalică folosită pentru a accesa slot-urile, încărcătorul, cablul microUSB, căştile, dopuri pentru căşti şi manualul. Telefonul are un corp metalic solid, dar predispus la pătare cu grăsime şi amprente pe spate. În ciuda bateriei generoase, cântăreşte doar 180 de grame şi măsoară doar 8.5 mm în grosime.

ASUS ZenFone Max Pro (M1) scos din cutie

Are un ecran generos de 6 inch, cu aspect 18:9 şi rezoluţie Full HD+. Specificaţiile includ un procesor Snapdragon 636, 3, 4 sau chiar 6 GB RAM în anumite regiuni de pe glob şi 32 sau 64 GB stocare. Avem şi slot microSD, iar ca selling point evident bateria de 5000 mAh. Terminalul este unul dual SIM, cu o cameră duală în spate, cu senzor de 13 MP + 5 MP şi ştie şi filmare 4K şi Bokeh.

În față avem o cameră selfie de 8 MP cu propriul bliţ. Am fost şocat să văd că telefonul rulează un Android 8.1 Oreo fără Zen UI, deci stock şi curat. Ar putea foarte bine să fie înscris în programul Android One. În spate se află un scanner de amprente şi deşi tocmai am lăudat softul, interfaţa camerei nu este cea stock şi pare cam învechită, desprinsă de prin 2012 toamna.

Handsetul are suport 4G LTE, nu are bloatware şi abia aşteptam să îi punem bateria la treabă. Pe hârtie ASUS promite lejer 2 zile de utilizare heavy. Revenim cu review!

ASUS ZenFone Max Pro (M1), prețuri actualizate:

ASUS ZenFone Max Pro (M1) Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×