iHunt Like 4U Unboxing: Telefon accesibil, cu capac spate înlăturabil, cameră duală (Video)

1.391 ori
<b>iHunt Like 4U Unboxing: Telefon accesibil, cu capac spate înlăturabil, cameră duală (Video)</b>Începem anul 2018 cu un unboxing al unui telefon iHunt accesibil şi entry level, modelul iHunt Like 4U. Judecând după numele tineresc, handsetul e destinat adolescenţilor. Costă doar 295 lei şi îl scoatem din cutie mai jos

Începem anul 2018 cu un unboxing al unui telefon iHunt accesibil şi entry level, modelul iHunt Like 4U. Judecând după numele tineresc, handsetul e destinat adolescenţilor. Costă doar 275 lei şi îl scoatem din cutie mai jos.

Acesta este şi obiectul primului giveaway Mobilissimo.ro din 2019, despre care aflaţi detalii aici. Trebuie spus şi că iHunt Like 4U este primul telefon iHunt cu Android Go la bord pe care îl testăm. La drept vorbind nu am pus mâna pe prea multe telefoane cu acest tip de OS. Îmi vine în minte un Nokia 1 şi poate vreo 2 Allview-uri care ne-au trecut pe radar.

iHunt Like 4U

Revenind la terminalul de faţă, în cutia sa se află un cablu microUSB, încărcătorul, un manual şi o husă. Nu avem cheiţă metalică pentru că putem accesa cu uşurinţă sloturile şi scoate bateria, odată înlăturat capacul spate. Cât despre dotări, acest iHunt ne propune funcţionalităţi entry level. Pune la bătaie un ecran de 5.5 inch cu aspect 18:9, panou IPS LCD şi rezoluţie de 960 x 480 pixeli, plus procesor quad core MediaTek MT6580M la 1.3 GHz.

iHunt Like 4U

Este un smartphone dual SIM, cu 1 GB RAM şi 8 GB stocare, dar şi slot microSD. Măsoară 9.6 mm în talie şi cântăreşte 170 de grame, iar la bord mai găsim şi o baterie de 3000 mAh, care presimt că e selling point. Pe partea de conectivitate avem Bluetooth 4.0, WiFi b/g/n, microUSB 2.0 şi jack audio. Cât despre camere, primim o cameră duală de 5 MP în spate cu deschidere F/2.0 şi bliţ LED, plus o cameră frontală de 2 MP.

Există şi radio FM aici, iar bateria mai sus menţionată ar oferi în jur de 20 de ore de playback muzical la căşti. Android 8.1 Oreo Go înseamnă variante light ale aplicaţiilor native Android, cu consum redus de spaţiu de stocare şi trafic de date. Avem Gmail Go, Maps Go, Google Assistant Go, Files Go şi altele de gen. Revenim cu review!

iHunt Like 4U, prețuri actualizate:

iHunt Like 4U Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×