OnePlus 6T are invitaţia la lansare scăpată pe Internet; Iată când debutează telefonul

1.942 ori
<b>OnePlus 6T are invitaţia la lansare scăpată pe Internet; Iată când debutează telefonul</b>Am mai văzut noi scăpări de telefoane înainte de lansare, ba chiar şi listări de către magazine online, dar scăpări de invitaţii la evenimentul de lansare... mai rar. Fix asta apare astăzi pentru OnePlus 6T, ocazie cu care aflăm că în India cel puţin..

Am mai văzut noi scăpări de telefoane înainte de lansare, ba chiar şi listări de către magazine online, dar scăpări de invitaţii la evenimentul de lansare... mai rar. Fix asta apare astăzi pentru OnePlus 6T, ocazie cu care aflăm că în India cel puţin debutează pe 17 octombrie.

Nu e clar dacă evenimentul are loc simultan în mai multe oraşe de pe glob, sau decalat. Se pare că vom avea două săptămâni de foc în octombrie, după debutul lui LG V40 la început de lună, apoi pe 9 octombrie Pixel 3 şi pe 16 octombrie Huawei Mate 20 Pro, în vreme ce a doua zi vine OnePlus 6T. Ca şi precedentele teasere ale lui 6T vedem motto-ul "Unlock the Speed".

Posibil să fie o aluzie la noul cititor de amprente integrat în ecran, care îl va înlocui pe cel plasat în spate. Aceeaşi dată de 17 octombrie apăruse şi într-un teaser apărut într-o captură de ecran OnePlus 6T cu săptămâni în urmă. Totuşi producătorul chinez nu a confirmat sau infirmat nimic. Telefonul ar urma să vină cu cel puţin 6 GB RAM, procesor Snapdragon 845, până la 256 GB stocare şi cu Android 9.0 Pie cu Oxygen OS 9.0 peste.

Nu ne miră, având în vedere că OnePlus 6 a primit actualizarea la Android 9.0 Pie recent. Au apărut şi indicii că telefonul ar urma să vine vândut de Amazon India şi T-Mobile SUA. Căştile OnePlus Bullets cu conector Type-C lansate recent au indicat şi faptul că handsetul nu va avea jack audio. În ultima săptămână a apărut şi jocul Crackables, cu puzzle-uri de spart pentru a promova lansarea telefonului cel nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×