ASUS ZenFone Max Unboxing: un battery phone de 5.000 mAh cu camera lui ZenFone Laser, scos din cutie la Mobilissimo.ro

1.466 ori
<b>ASUS ZenFone Max Unboxing: un battery phone de 5.000 mAh cu camera lui ZenFone Laser, scos din cutie la Mobilissimo.ro</b>Iată că a sosit la noi &icirc;n teste un nou telefon ASUS, de această dată un battery phone cu capacitate de 5.000 mAh a bateriei. Terminalul intră oficial &icirc;n magazine &icirc;n luna februarie, &icirc;l găsiți &icirc;nsă deja &icirc;n oferta...

Iată că a sosit la noi în teste un nou telefon ASUS, de această dată un battery phone cu capacitate de 5.000 mAh a bateriei. Terminalul intră oficial în magazine în luna februarie, îl găsiți însă deja în oferta MarketOnline la prețul de 948 lei, dacă v-a captat interesul!

În cutie se află încărcătorul şi cablul USB, dar lipsesc manualul şi căştile totuşi, fiind o variantă de test. E vorba despre modelul ZC550KL aici, iar ASUS ZenFone Max vine pe alb sau negru şi rulează Android 5.0 Lollipop cu Zen UI aplicat peste. Măsoară 10.55 mm în grosime şi cântăreşte 202 grame, deci e destul de greu chiar şi pentru un model cu ecran de 5.5 inch.

ASUS ZenFone Max Unboxing: un battery phone de 5000 mAh cu camera lui ZenFone Laser scos din cutie la Mobilissimo.ro

Motivul e bateria generoasă de la interior, o unitate Li-Po neinlaturabila de 5.000 mAh, care ar trebui să asigure 22.6 ore de playback video, 37 ore de convorbiri sau 38 de zile de funcţionare în standby. Mulţumită acestei baterii, telefonul capătă şi funcţie de power bank, putând încărca alte device-uri. ZenFone Max vine cu un procesor quad core Snapdragon 410 la 1.2 GHz, 2 GB RAM, 16 GB stocare, slot microSD şi două sloturi SIM.

ASUS ZenFone Max

Ecranul său are rezoluţie 720p, iar camera principală de 13 MP vine cu focalizare laser şi e practic senzorul de pe ASUS ZenFone Laser. În fată avem o cameră de 5 MP, iar un aspect interesant e capacul spate al acestui handset, ce oferă o textură de imitaţie de piele. Revenim curând cu un review!

Puteț afla prețul actualizat al terminalului de aici!

ASUS ZenFone Max Video Unboxing

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×