Comenzi în şoaptă: Samsung lucrează la recunoaşterea vocală a comenzilor şoptite

655 ori
<b>Comenzi în şoaptă: Samsung lucrează la recunoaşterea vocală a comenzilor şoptite</b>Un nou brevet al celor de la Samsung pare să indice faptul că firma sud coreeană lucrează la un sistem de recunoaştere vocală, ce poate interpreta şi şoaptele utilizatorului. Biroul de proprietăţi intelectuale din Coreea de Sud a dezvăluit...

Un nou brevet al celor de la Samsung pare să indice faptul că firma sud coreeană lucrează la un sistem de recunoaştere vocală, ce poate interpreta şi şoaptele utilizatorului. Biroul de proprietăţi intelectuale din Coreea de Sud a dezvăluit aceste informaţii.

Samsung îşi imaginează că utilizatorii smartphone-urilor sale pot rosti în şoaptă comenzile şi acestea să fie preluate fără probleme. Mă pot gândi la o mie de situaţii în care funcţia ar fi utilă, de la utilizarea comenzilor în sala de cinema, până la rostirea lor în prezenţa unui copil care doarme adânc. Cu atât de multi asistenţi virtuali pe piaţă, precum Google Now, Siri şi Cortana, S Voice mai are un drum lung de parcurs până la relevanta.

Evident comenzile şoptite sunt doar o parte a unei actualizări mai ample pregătite de Samsung pentru asistentul său virtual. Va fi interesant de văzut ce tehnologie foloseşte Samsung pentru a prelua comenzile vocale, deşi cei de la Nuance sunt favoriţi pentru a le furniza expertiză necesară. Ar fi interesantă şi o recunoaştere a comenzilor vocale într-un mediu zgomotos, precum la metrou sau la meci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×