Allview X3 Soul Plus Unboxing: rival metalic high-end pentru modelele Galaxy A, scos din cutie la Mobilissimo.ro

2.367 ori
<b>Allview X3 Soul Plus Unboxing: rival metalic high-end pentru modelele Galaxy A, scos din cutie la Mobilissimo.ro</b>E foarte uşor să îţi dai seama cu cine concurează Allview X3 Soul Plus, doar uitându-te la designul şi la dotările sale: cu modelele Samsung din seria Galaxy A, ba chiar cu Galaxy C, dacă ne uităm la RAM. În fine, acest model a debutat în iulie..

E foarte uşor să îţi dai seama cu cine concurează Allview X3 Soul Plus, doar uitându-te la designul şi la dotările sale: cu modelele Samsung din seria Galaxy A, ba chiar cu Galaxy C, dacă ne uităm la RAM. În fine, acest model a debutat în iulie şi noi îl scoatem din cutie mai jos.

Conținutul cutiei lui Allview X3 Soul Plus

Suntem foarte familiarizaţi cu seria X3 Soul, după ce am testat modelul de bază, dar şi pe cel Lite, Pro sau Mini şi mai nou îl avem şi pe Style în teste. Poziţionat că "smartphone fără compromisuri", cum îl promovează Allview, acest device costă 1.599 lei şi are în cutie o pereche de căşti, cablu USB Type-C, cablu USB OTG, cheiţă metalică pentru slot-uri, încărcător, folie protectoare pentru ecran şi manual.

Allview X3 Soul Plus scos din cutie

Terminalul vine cu un ecran Full HD de 5.5 inch, cu panou 2.5D, iar sub acesta se află un buton Home cu scanner de amprente integrat. Avem de-a face aici cu un telefon dual SIM, cu grosime de 7.6 mm şi greutate de 175 de grame. Allview X3 Soul Plus se prezintă la apel cu un corp metalic, fabricat în proporţie de 97% din metal şi la interior găsim un CPU MediaTek Helio P10, 4 GB RAM şi 32 GB stocare.

Avem parte şi de slot microSD, înlocuind unul dintre cele două SIM-uri, plus cameră de 13 MP cu acelaşi senzor ca pe OnePlus X şi Xperia XA, dar şi cameră frontală de 8 MP. Handsetul are baterie de 3.130 mAh, rulează Android 6.0 Marshmallow şi vine la pachet cu încărcător de 5V/2A. Are şi o bară laterală de shortcut-uri în stil Galaxy Edge, activabilă cu swipe lateral pe butonul Home.

Revenim cu mai multe detalii în curând, acesta părând un device promiţător la prima vedere.

Allview X3 Soul Plus, prețuri actualizate:

Unboxing Allview X3 Soul Plus

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×