Turul Magazinelor #260: Turul telefoanelor robuste şi cu super baterii, fără rabat la specificaţii

Autor:  | Publicat în:  Reduceri  Retaileri  Gadgets 1.316 ori
<b>Turul Magazinelor #260: Turul telefoanelor robuste şi cu super baterii, fără rabat la specificaţii</b>În ziua în care pe piața din SUA debutează smartphone-ul rugged Samsung Galaxy S8 Active, ne-am decis să vă prezentăm o serie de recomandări de astfel de terminale ce oferă o rezistență sporită, unele la prețuri mai accesibil și altele cu dotări

Ştiu, am mai făcut un tur al telefoanelor rugged, ultrarezistente sau cum vrei să le spuneţi. Ce face special turul de azi e că dotările stau mai bine aici şi unele preţuri sunt pur şi simplu prea bune pentru aceste modele. Avem şi baterii gigantice, de 7000 mAh sau mai mult, deci sunt şi battery phone-uri, nu doar telefoane Rambo. Iar un model ajunge si la 6 GB RAM.

1. GEOTEL G1

GEOTEL G1

La prima vedere am zis: "ah uite un telefon de 88 de dolari cu dotări entry level şi corp rezistent". Apoi am rămas şocat de capacitatea de 7500 mAh a bateriei. Sunt chiar şi tablete de 10 sau 12 inch care nu au aşa baterii, deci vă daţi seama că un telefon cu ecran de 5 inch uimeşte prin aşa ceva. Are şi rol de power bank evident şi vine cu 2 GB RAM, 16 GB stocare şi o lanternă puternică.

Îl găsiţi la TomTop.com şi e un plus că are Android 7.0 Nougat.

2. Runbo Q5 

Runbo Q5

Sărim puţin la un preţ mai mare, pentru modelul Runbo de faţă, care costă 345 dolari la GearBest.com. De ce aşa mult? Pentru că e complet rezistent la şocuri, apă, praf, are un buton SOS care se conectează la un sistem profesionist de localizare geografică. Vine şi cu lanternă cu semnale SOS și folosește GPS, Glonass, Beidou şi A-GPS pentru poziţionarea avansată. Dotările sunt mai degrabă entry level, poate în afară de camera de 13 MP.

Corpul e acoperit cu un strat gros din cauciuc.

3. Blackview BV8000 Pro

Blackview BV8000 Pro

Dacă m-am frecat la ochi pentru preţul primului telefon, e momentul să mă frec la ochi şi pentru acesta. Cei de la telefon-rezistent.ro vând terminalul la o sumă excelentă, asociată de obicei telefoanelor midrange. Doar că surpriză! Acesta este şi un model high end şi rugged. Are 6 GB RAM, 64 GB stocare, Android 7.0 şi nici nu arată rău deloc. Procesorul Helio P20 a fost destul de bun pe Xperia XA1 Ultra şi avem şi un ecran Full HD de 5 inch şi baterie de peste 4000 mAh, plus scanner de amprente.

Camera de 16 MP sună şi ea foarte bine.

4. iHunt x20 Pro

iHunt x20 Pro

Scădem iarăşi la un preţ mai rezonabil, cu iHunt x20 Pro, care costă 650 lei la iHunt.ro. Telefonul rugged are dotări low midrange, dar se remarcă prin bateria de 4500 mAh. Are o ramă metalică solidă şi vine la pachet cu o carabinieră cu o mini busolă, o şurubelniţă, căşti, cablu de transfer date şi încărcător. Rezistă în junglă, la mare sau la munte fără probleme.

5. myPhone Hammer Energy

myPhone Hammer Energy

evoMAG are o ofertă de produse myPhone destul de generoasă, inclusiv telefoane pentru vârstnici sau feature phone-uri. Pe noi ne interesează totuşi modelul myPhone Hammery Energy, care costă 930 lei la retailer. Are o baterie de 5000 mAh, rezistă la apă şi praf, are un volum audio peste medie şi rezistă chiar şi la socuri. Ecranul are un contrast excelent la soare, iar dotările includ un procesor quad core, 2 GB RAM şi 16 GB stocare.

BONUS: Noaptea devoratorilor de preţuri la Altex.ro începe azi la ora 20.00. Va fi o combină frigorifică nofrost la sub 1200 lei şi un aer condiţionat de 12.000 BTU la acelaşi preţ.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×