DOOGEE BL5000 Unboxing: foarte rotunjit, greu, battery phone cu cameră duală ce promite (Video)

Autor:  | Publicat în:  DOOGEE 1.308 ori
<b>DOOGEE BL5000 Unboxing: foarte rotunjit, greu, battery phone cu cameră duală ce promite (Video)</b>DOOGEE se alătura brandurilor chineze cu nume inedit care şi-au adus cumva telefoanele pe masa noastră de teste. DOOGEE BL5000 este cel mai nou model ajuns la noi şi se poziţionează ca un battery phone cu design sexy şi o cameră duală.

DOOGEE se alătura brandurilor chineze cu nume inedit care şi-au adus cumva telefoanele pe masa noastră de teste. DOOGEE BL5000 este cel mai nou model ajuns la noi şi se poziţionează ca un battery phone cu design sexy şi o cameră duală. E şi prima interacţiune cu magazinul Lightinthebox.com, care are chiar o pagină dedicată în limba romană. Este un retailer chinez măricel, listat la bursa din Beijing apropo. Vinde telefonul la preţ de 149.99 dolari.

DOOGEE BL5000 continutul cutiei

Acest battery phone are în cutie o cheiţă pentru SIM, o husă transparentă şi flexibilă, cablu USB (microUSB 2.0), încărcare şi o protecţie pentru ecran, dar şi o cârpă pentru acest display. Prima impresie e că avem un telefon cu parte frontală foarte curbată, dar şi un spate foarte curbat. Aminteşte de un Huawei Honor Magic poate sau eventual de o minge de fotbal american, dacă aveţi destulă imaginaţie. E destul de bombat pentru această metaforă...

DOOGEE BL5000 scos din cutie

E şi foarte greu, sărind peste 200 de grame şi mă îndoiesc că talia de 7 mm de pe hârtie e realistă. Anunţat în iulie, acest smartphone are ca selling point bateria de 5.500 mAh și vine cu încărcător de 12V şi 2A . În rest dotările sună clasic pentru midrange: ecran de 5.5 inch Full HD, procesor octa-core MediaTek MT6750, 64 GB stocare şi 4 GB RAM.

Există şi scanner de amprente în faţă, slot microSD, iar în spate apare al doilea selling point, camera duală, cu doi senzori de 13 MP, evident cu captură Bokeh la pachet. Teoretic avem si zoom lossless 2X, dar mă îndoiesc ca e optic.  DOOGEE nu a neglijat selfie-urile, incluzând o cameră frontală de 8 MP cu propriul blitz. Este un produs interesant acest BL5000, pentru că promite multe lucruri, unele cu care ne-am mai fript în trecut la alte telefoane din China.

Simpla reuşită de a livra şi 70% din ce promite ar pune serios DOOGEE pe radarul nostru. Îl găsiţi pe acest handset aici la 149.99 dolari.

DOOGEE BL5000, prețuri actualizate:

DOOGEE BL5000 Unboxing

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×