Sharp Aquos R Compact este anunţat oficial, dă senzaţia de "Essential Phone cu bărbie"

1.360 ori
<b>Sharp Aquos R Compact este anunţat oficial, dă senzaţia de "Essential Phone cu bărbie"</b>În aceste zile cei de la Sharp au anunțat lansarea smartphone-ului numit Aquos R Compact, un terminal relativ ciudat din punct de vedere al design-ului. Produsul de față vine cu un look ce pare a fi o combinație nu tocmai reușită dintre un

În primăvara acestui an Sharp a anunţat telefonul Aquos R, flagship cu procesor Qualcomm Snapdragon 835 şi cu ecran Quad HD, iar acum vine şi o versiune "Compact" a sa. Numele său este Sharp Aquos R Compact, iar handset-ul păstrează această bărbie, dar taie din muchiile ecranului, mai ales cea de sus.

Sharp Aquos R Compact

Trebuie să ştiţi că Sharp a pornit de fapt trendul ecranelor edge to edge cu Aquos Crystal cu câţiva ani în urmă. Continuă moştenirea seriei Crystal prin Sharp Aquos R Compact, care are muchiile super înguste sus şi lateral. Ecranul este unul destul de mic ca diagonală, de 4.9 inch şi panoul folosit aici este un IGZO cu decupaj pentru camera frontală gen Essential Phone. Dacă Aquos R era un flagship, acesta este un midranger, cu procesor Snapdragon 660, 3 GB RAM şi 32 GB stocare.

Rulează Android 8.0 Oreo şi vine cu o cameră principală de 16.4 megapixeli şi frontală de 8 MP. Primim şi o baterie de 2500 mAh, rezonabilă la aşa o diagonală şi pentru că nu se putea fără, avem şi un corp rezistent la apă şi praf. Terminalul este disponibil în nuanţe de culoare ca "Mov Ametist", "Galben Diamant", "Negru Tourmaline" şi "Alb Lună".

Disponibil din luna decembrie, acest model va fi vândut doar în Japonia în prima fază şi nu avem un preţ încă, dar estimez un 250-300 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×