Turul Magazinelor #307: monitor gaming cu noul Assassin's Creed bonus, aerotermă pentru prosoape și căşti AKG

1.325 ori
<b>Turul Magazinelor #307: monitor gaming cu noul Assassin's Creed bonus, aerotermă pentru prosoape și căşti AKG</b>Revenim cu recomandări de produse aflate la reducere în această ediție 307 a Turului Magazinelor, articol în care avem pe listă un monitor cu joc recent lansat oferit bonus alături, o aerotermă pentru prosoape, dar și o pereche de căști AKG

Suntem în pragul a doua lansări de jocuri de top, aşa că vă dotam cu produse aferente, precum un monitor de top sau o pereche de căşti high end. Avem şi produse ceva mai casnice, precum o aerotermă pentru prosoape sau un boiler, dar şi un sistem de control al luminilor şi gadget-urilor smart din casa via touch. Toate acestea şi un aparat de popcorn simplu şi fără ulei le găsiţi mai jos.

1. Monitor Gaming LED Asus VG245Q

Monitor Gaming LED Asus VG245Q

Pentru că peste o săptămână se lansează Assassin's Creed: Origins, au început să curgă bundle-urile cu acest joc. E vorba în special de produse din gama ASUS ROG, fie că e vorba de laptop-uri, PC-uri sau monitoare, dar şi alte produse de gaming, chiar şi non ROG. În acest caz avem de-a face cu un monitor LED de gaming, cu diagonală de 24 inch şi timp de răspuns de 1 ms.

Preţul Cel.ro poate părea mare până scădem şi valoarea jocului din el şi vedem că e de fapt rezonabil. Are un contrast ratio enorm de 100.000.000:1 şi unghi generos de vizualizare. Vine şi cu boxe integrate.

2. Căşti Audio AKG K550 MKII

AKG K550 MKII

Brandul AKG reprezintă un nume de top în rândul producătorilor de căşti, nu degeaba au fost aleşi de Samsung pentru a oferi căştile ce vin la pachet cu Galaxy S8 şi Galaxy Note 8. În acest caz avem de-a face cu o pereche de casti tip over the ear, cu numele Audio K550. Costă 799 lei la Quickmobile.ro şi reprezintă un produs care tocmai a sosit în oferta retailerului. Căştile au un sistem dinamic, sensibilitate de 114 dB şi impedanţa de 32 ohm.

Cântăresc 305 grame fără cablu, iar cablul are o lungime de 3 metri. Ni se promite un bas puternic.

3. Aeroterma pentru prosoape Home FK 26

Home FK 26

Sincer un astfel de produs mi se pare un moft, până vii acasă din frig şi vrei să te speli pe faţă şi ştergi cu un prosop care e jilav şi rece. Aici intervine aeroterma care ţine prosoapele calde sau le usucă. Costă 187 lei la Flanco.ro, după o reducere şi e ceva util mai degrabă acasă decât la baruri sau restaurante. Are putere maximă de 2000W şi e protejat contra apei în regim IPX1.

4. Boiler electric Ariston PRO R 80 V

Ariston PRO R 80 V

Rămânem la produse casnice, cu un boiler electric Ariston PRO, cu preţ de 415.99 lei la evoMAG.ro. Cum nu toată lumea are centrală electrică şi nu toată lumea e racordată la căldură, unii aleg soluţii de compromis, ca acest boiler. E bun şi pentru situaţiile în care vi s-a oprit apa caldă furnizată de primărie din cauza unor lucrări. Are capacitate de 80 de litri şi cântăreşte 22 de kilograme.

5. Aparat popcorn Nostalgia RHP310 

Nostalgia RHP310

Un aparat nostalgic de făcut popcorn care nu implică ulei ci doar aer cald, acest produs se găseşte la TomTop.com la preţul de 35.99 dolari. Cântăreşte sub 1 kilogram şi poate produce până la 8 ceşti de popcorn per "serie". Este un aparat miniatural, pe bază de flux de aer şi asigură faptul că nu veţi avea boabe nefăcute. O recomandare este să aşteptaţi 15 minute între sesiuni pentru a evita supraîncălzirea.

6. Panou de control AC90-250V 

Panou de control AC90-250V

Imaginaţi-vă un panou de control gen Minority Report, unul touch prin care controlaţi luminile din casă şi alte aparate smart home. Găsim ceva de gen la GearBest.com la preţul de 35.82 dolari. Poate fi sincronizat cu o aplicaţie iOS şi Android via WiFi şi controlează luminile LED din casă. Cântăreşte 148 de grame şi conform producătorului sau e ideal pentru a controla luminile din casă, încât cei mici sau cei bătrâni să nu cadă, dacă locuiesc singuri şi e întuneric în locuinţă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×